70 bin TL'ye PS5 için televizyon önerisi

• Konuyu başlatan kuwio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 211

kuwio

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
korkuluk
Sorum kısa arkadaşlar televizyon alacağım, bütçem 70k istedigim ozellik 144Hz olmasi. İzleme mesafem 4.5 metre 65" televizyonun markası thomson 65MG7C15 75". MediaMarkt'tan baktigimda TLC'nin 75" televizyonu vardi. Sizce hangisi? Onerileriniz var mi? Bu thomson 65" modelini de MediaMarkt çalışanı cok övdü. Yan yana MiniLED ve QLED farkını gösterdi. Renkler daha canlı siyahlar daha siyahtı. Ondan sizce hangisi? PS5 bağlayıp oyun oynamayı da düşünüyorum.

Sorum kısa arkadaşlar televizyon alacağım, bütçem 70k istedigim ozellik 144Hz olmasi. İzleme mesafem 4.5 metre 65" televizyonun markası thomson 65MG7C15 75". MediaMarkt'tan baktigimda TLC'nin 75" televizyonu vardi. Sizce hangisi? Onerileriniz var mi? Bu thomson 65" modelini de MediaMarkt çalışanı cok övdü. Yan yana MiniLED ve QLED farkını gösterdi. Renkler daha canlı siyahlar daha siyahtı. Ondan sizce hangisi? PS5 bağlayıp oyun oynamayı da düşünüyorum.
O öven arkadaşlar satış işlemi bitince prim aldığı için övüyor ona bakmayın. Oturma mesafesi çok uzak 65 kurtarmaz diye düşünüyorum. 75 inç modellere bakabilirsiniz.

Hocam bu televizyon bir yerde Q LED bir yerde mini LED biraz aşağıda ikisi beraber vs. diyor anlamadim paneli nedir bunun. Sizce bunu mu almalıyım 75 aliyim en iyisi 144 Hz mini LED TV önerebilir misiniz?

O öven arkadaşlar satış işlemi bitince prim aldığı için övüyor ona bakmayın. Oturma mesafesi çok uzak 65 kurtarmaz diye düşünüyorum. 75 inç modellere bakabilirsiniz.

Var mıdır hocam 75" 144hz miniled oneriniz.

Hocam bu televizyon bir yerde Q LED bir yerde mini LED biraz aşağıda ikisi beraber vs. diyor anlamadim paneli nedir bunun. Sizce bunu mu almalıyım 75 aliyim en iyisi 144 Hz mini LED TV önerebilir misiniz?

Var mıdır hocam 75" 144hz miniled oneriniz.
maalesef, oled dısında miniled qled piyasasına hakim degilim. İncelemek gerek.

Hocam şimdi panel QLED diyor teknoloji türünde MiniLED diyor bu QLED Plus gibi bir şey mi benim dedigim thomson televizyon da mi aynı paneli Q LED teknoloji turu MiniLED anlamıyorum ondan soruyorum.

Hocam şimdi panel QLED diyor teknoloji türünde MiniLED diyor bu QLED Plus gibi bir şey mi?

İncelemesine bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı