iyi bir soğutucu ile 7600x aldım. Sıcağı seviyor ama bence gayet iyi bir işlemci. Bence geri kalan parçaları beğendim. Bence MSI PRO B650M-A WIFI var ve 3090 var farklı neredeyse.
Uzun süreli kullanacağım bir sistem yapma peşindeyim, kendi tercihim bilinmedik veya ucuza kaçma konusunda sıcak bakmıyorum kendi tercihim olarak ama önerilere açığım tabi ki de
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
XPG Marka XPG GAMMIX S70 Blade 1TB NVMe M.2 PCIe Gen4x4 Okuma Hızı 7400MB / Yazma Hızı 5500MB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Hepsi çok kaliteli marka ve parçalar. 4080 bütçe varsa PNY XLR8 alınabilir biraz daha serin çalışan bir model ama çok fark yok. Diğer parçalar zaten çok kaliteli. Kasa değişebilir belki bütçeye sığmadığı için mesh ama biraz ucuz bir model seçtim.
2332 EURO tutuyor. İsterseniz artan 100 euro ile 360mm destekleyen bir kasa bulursanız (ben bulamadım düzgün) 360mm sıvı soğutma alabilirsiniz. Ya da işlemci olarak bunu alabilirsiniz: