70 bin TL'ye sistem tavsiyesi

eraythegray

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, 70 bin TL bütçem var ve bilgisayar arayışı içerisindeyim. şöyle bir sistem buldum: İşlemci olarak AMD Ryzen 5 9600X, anakart olarak ise MSI Pro B650M-E seçiyorum. RAM'i sonradan yükselteceğim için şimdilik 16 GB olarak bırakıyorum. Kasa olarak da Thermaltake H570 tg seçiyorum.
Sizin herhangi bir öneriniz var mı? Anakartın iyi bir model olmasını istiyorum; ileride sisteme güncelleme yaparken kolaylık sağlamasını istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Buyur, daha güzeli.

Soğutucu için yaklaşık 1659TL'lik bütçe kalıyor. Üzerine 1500TL daha ekleyerek güzel bir kule tipi satın alabilirsiniz.

Ekran Kartı: RX 9070 XT
İşlemci: R5 7500F
Anakart: GigaByte B650 EAGLE AX
RAM: XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz CL30 (2x)
SSD: Kioxia Exceria Pro 1TB
Kasa + PSU: XPG Valor Mesh + XPG Kyber 750W
İşlemci soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB

Vallahi hocam kendim topladım az önce KIOXIA SSD'li. Şimdi satın aldım 3. Slota takmak için.

Öncelikle öneriler için teşekkürler, ama montaj kısmından açıkçası korkuyorum. Bu sebeple hazır sistemlere bakıyordum. Bu arada bir sistem daha buldum o da şöyle.

Öncelikle öneriler için teşekkürler, ama montaj kısmından açıkçası korkuyorum. Bu sebeple hazır sistemlere bakıyordum. Bu arada bir sistem daha buldum o da şöyle.

Korkmayın hocam, bu işlemleri halledebilen birçok teknik servis mevcut. Kendiniz toplayın demeyeceğim, ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum.

Bu arkadaşlara toplatabiliyorsunuz, sorunlara oldukça çözümcül yaklaşıyorlar.

Öncelikle öneriler için teşekkürler, ama montaj kısmından açıkçası korkuyorum. Bu sebeple hazır sistemlere bakıyordum.
Korkulacak fazla bir şey yok. YouTube'da sistem montaj rehberi videoları mevcut. O videolardan bakarak montajlayabilirsiniz, fazla zor bir şey değil. Takıldığınız yerde de konu açarsanız yardımcı oluruz.
Bu arada bir sistem daha buldum o da şöyle.
Size attığım sistem işlemci hariç daha iyi. Onu da isterseniz 7800X3D gibi daha iyi bir işlemciyle değiştirebilirsiniz. Toplamı 65 bin TL falandı zaten, daha iyi bir işlemciyle 70 bin civarına getirirsiniz.

Öneriler için teşekkürler, montajı falan kendim yapmaya karar verdim cuma günü attığınız linklerden kararımı verip sipariş edeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…