70 bin TL'ye yazılım mühendisliği için laptop önerisi

Bu hangi laptop? Ote yandan 4070 ile 4080 arasinda yuzde 45 civari performans farki var.
Excalibur G911 - G911.1390-DX70X-C, kusura bakmayın çalışırken konuya dönmek aklımdan tamamen çıkmış. Yüzde kırkbeş fark olması çok ilginç, 4070 ile 4080 arasında bu kadar fark varsa 4090 ile olan farkını düşünmek bile istemiyorum.

Hocam Excalibur 61k etmez sakın o parayı ona vermeyin.

(Kendim kullanıyorum.)
Bu yorumu o kadar çok aldım ki excaliburu listeden çıkardım bile, ama yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Verebileceğiniz bir öneri var mı?

Excalibur’dan uzak durun hocam. 4090 ile 4080 arasında bu kadar fark yok. NVIDIA bu yıl 4080 satmak için bilerek 4070’in gücünü kıstı. Bu fark sadece 4070-4080’e özel yani.

Excalibur’dan uzak durun hocam. 4090 ile 4080 arasında bu kadar fark yok. NVIDIA bu yıl 4080 satmak için bilerek 4070’in gücünü kıstı. Bu fark sadece 4070-4080’e özel yani.
Excalibur meselesi kapandı hocam
Acer ve gigabyte dışında verebileceğiniz bir öneriniz var mı? Sizin almak için kaydettiğiniz bir şeyler belki?

Excalibur meselesi kapandı hocam
Acer ve gigabyte dışında verebileceğiniz bir öneriniz var mı? Sizin almak için kaydettiğiniz bir şeyler belki?

İlk sayfada atılan 4080’li MSI. Soğutması, kasası ve performansı çok iyi ama ekranı kötü sadece. Ekranla olan işinize bağlı veya harici monitör kullanırım diyorsanız alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…