Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 817 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #11 Yok hocam tekrar mezuna kalamam. Programcılık zaten çok yüksek bir puan istemiyor sadece DGS yapmadan da bir şeyler yapabilir miyim onu düşünüyorum.
Yok hocam tekrar mezuna kalamam. Programcılık zaten çok yüksek bir puan istemiyor sadece DGS yapmadan da bir şeyler yapabilir miyim onu düşünüyorum.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #12 Eşit ağırlıkçı olsan 70 günde çok rahat kazanılırdı ama sayısalda imkansız gibi bir şey. O kadar fen konusu 70 günde yetişmez.
Eşit ağırlıkçı olsan 70 günde çok rahat kazanılırdı ama sayısalda imkansız gibi bir şey. O kadar fen konusu 70 günde yetişmez.
okangumus600 Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #13 Mysmeh dedi: Yok hocam tekrar mezuna kalamam. Programcılık zaten çok yüksek bir puan istemiyor sadece DGS yapmadan da bir şeyler yapabilir miyim onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle yapacağım. AYT aşırı zor alan ve kafam basmıyor bunlara.
Mysmeh dedi: Yok hocam tekrar mezuna kalamam. Programcılık zaten çok yüksek bir puan istemiyor sadece DGS yapmadan da bir şeyler yapabilir miyim onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle yapacağım. AYT aşırı zor alan ve kafam basmıyor bunlara.
C cirkinordekyavrusu Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 436 6 Nisan 2023 #14 Yani 70 günde düzenli çalışabilen biri bir şeyler yapabilir de sen hem mezuna kalıp hem de hala çalışmaya başlamadıysan biraz zor o iş. Programcılık bitirenlerin de bir iş bulabildiğini görmedim çoğu tekrar hazırlanıp 4 yıllığa gitmeye uğraşıyor.
Yani 70 günde düzenli çalışabilen biri bir şeyler yapabilir de sen hem mezuna kalıp hem de hala çalışmaya başlamadıysan biraz zor o iş. Programcılık bitirenlerin de bir iş bulabildiğini görmedim çoğu tekrar hazırlanıp 4 yıllığa gitmeye uğraşıyor.