Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #11 Trilemma dedi: Videoyu izle. İlk başladığım zamanlar diyor. Ben de biliyorum şu an ilaçlı olduğunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mustafa yıldız 5 yıl bulk yaptı diye bu arkadaşta mı 5 yıl bulk yapsın o zaman hocam?
Trilemma dedi: Videoyu izle. İlk başladığım zamanlar diyor. Ben de biliyorum şu an ilaçlı olduğunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mustafa yıldız 5 yıl bulk yaptı diye bu arkadaşta mı 5 yıl bulk yapsın o zaman hocam?
Trilemma Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 575 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #12 Aodien_yigit dedi: Mustafa yıldız 5 yıl bulk yaptı diye bu arkadaşta mı 5 yıl bulk yapsın o zaman hocam? Genişletmek için tıkla... 5 yıl yapmak değil. Videoyu da izlediysen yeteri kadar büyüyene kadar yapmalı diyor. Belli bir zamanı yok 3-5 yıl gibi.
Aodien_yigit dedi: Mustafa yıldız 5 yıl bulk yaptı diye bu arkadaşta mı 5 yıl bulk yapsın o zaman hocam? Genişletmek için tıkla... 5 yıl yapmak değil. Videoyu da izlediysen yeteri kadar büyüyene kadar yapmalı diyor. Belli bir zamanı yok 3-5 yıl gibi.