70 Mbps destekleyen altyapıya 100 Mbps internet alınabilir mi?

vqlxcv0

Zeptopat
Daha fazla  
Mobil uygulamada 100 Mbps'ye kadar seçenek var ama goknet.com.tr sitesinde VDSL: 71 yazıyor. 100 Mbps tarifeyi alabilir miyim?

Mobil uygulamada 100 Mbps'ye kadar seçenek var ama goknet.com.tr sitesinde VDSL: 71 yazıyor. 100 Mbps tarifeyi alabilir miyim?

Hocam goknet i bilmem ama TurkNet'te 15 Mbps gözüken yere 35 Mbps verdiler sonradan başvuruyu değiştirdiler. Ancak yıllık vs alacaksanız sorun olmuyor diye biliyorum.

Almanda sıkıntı yok alirsin da 100 gormessin.

Hocam goknet i bilmem ama TurkNet'te 15 Mbps gözüken yere 35 Mbps verdiler sonradan başvuruyu değiştirdiler. Ancak yıllık vs alacaksanız sorun olmuyor diye biliyorum.

Alabilirsin ama kullanamazsın dediğin gibiyse 71 Mbps kullanırsın.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. 100 Mbps pakette bile verilen internet genelde 70-80 oluyor diye duydum, emin değilim. 2 senelik tarife olacak. 50 70 100 hangisini almalıyım?

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. 100 Mbps pakette bile verilen internet genelde 70-80 oluyor diye duydum, emin değilim. 2 senelik tarife olacak. 50 70 100 hangisini almalıyım?

Upload hızı önemliyse 100'lük paket alın derim. Altyapı sorgulamalarına fazla takılmayın. Çünkü benim altyapı sorgulamasında 64 Mbps iken modemime gelen hız 80-85 arası.

Hocam ben upload ve download arasındaki farkı bilmiyorum beni aydınlatabilir misiniz? 😅

Hocam şöyle ki upload sizin karşı tarafa veri yüklemeniz. Mesela görüntülü konuşurken veya bir video paylaşırken upload yaparsınız. Download ise karşı taraftan veri çekmeniz. Örneğin oyun indirmek veya YouTube'dan video izlemek gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı