yasinsxdd Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #31 EkmekArasiHDD dedi: Şimdilik 50 Mbps geçin ve kablolarınızı kontrol ettirin. Devamında düzelirse 75'e geri çıkın. Genişletmek için tıkla... Geçmezsem hiç degiştirmesem? Çok büyük problem yaratır mı acaba?
EkmekArasiHDD dedi: Şimdilik 50 Mbps geçin ve kablolarınızı kontrol ettirin. Devamında düzelirse 75'e geri çıkın. Genişletmek için tıkla... Geçmezsem hiç degiştirmesem? Çok büyük problem yaratır mı acaba?
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.934 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 24 Kasım 2023 #32 yasinsxdd dedi: Geçmezsem hiç degiştirmesem? Çok büyük problem yaratır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz ama çok CRC yersiniz ve internetiniz yavaşlar. Kapatıp açıp düzeltirsiniz ama bilmiyorum uğraşır mısınız onunla.
yasinsxdd dedi: Geçmezsem hiç degiştirmesem? Çok büyük problem yaratır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz ama çok CRC yersiniz ve internetiniz yavaşlar. Kapatıp açıp düzeltirsiniz ama bilmiyorum uğraşır mısınız onunla.
yasinsxdd Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #33 EkmekArasiHDD dedi: Yaratmaz ama çok CRC yersiniz ve internetiniz yavaşlar. Kapatıp açıp düzeltirsiniz ama bilmiyorum uğraşır mısınız onunla. Genişletmek için tıkla... Çok arada kaldım hocam ya ne yapacagimi inan bilmiyorum :/
EkmekArasiHDD dedi: Yaratmaz ama çok CRC yersiniz ve internetiniz yavaşlar. Kapatıp açıp düzeltirsiniz ama bilmiyorum uğraşır mısınız onunla. Genişletmek için tıkla... Çok arada kaldım hocam ya ne yapacagimi inan bilmiyorum :/
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.934 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 24 Kasım 2023 #34 yasinsxdd dedi: Çok arada kaldım hocam ya ne yapacagimi inan bilmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... O halde hız düşürtmeyin de acilen Türk Telekom ekiplerini isteyin. En azından eviniz ve kutunuzda ölçümler yapıp nerde sıkıntı var anlasınlar. Siz daha sonrasında kendiniz yaptırtabilirsiniz kablolarınızı.
yasinsxdd dedi: Çok arada kaldım hocam ya ne yapacagimi inan bilmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... O halde hız düşürtmeyin de acilen Türk Telekom ekiplerini isteyin. En azından eviniz ve kutunuzda ölçümler yapıp nerde sıkıntı var anlasınlar. Siz daha sonrasında kendiniz yaptırtabilirsiniz kablolarınızı.
yasinsxdd Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #35 Bana portun yerini ve bu yüzden daha 100mbps daha veremeyeceklerini söylediler.