M meister76 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #11 LazJedi dedi: Son olarak DNS önbelleğini temizlemeyi deneyin. Yine olmazsa servis sağlayıcınıza danışın. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacağım
LazJedi dedi: Son olarak DNS önbelleğini temizlemeyi deneyin. Yine olmazsa servis sağlayıcınıza danışın. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacağım
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.760 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 20 Ocak 2022 #12 meister76 dedi: onu nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... CMD'den sırasıyla bu komutları girmeniz yeterli.
meister76 dedi: onu nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... CMD'den sırasıyla bu komutları girmeniz yeterli.
M meister76 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #13 The_TURK_TR dedi: Oldu mu? Denedin mi? Nedenini ben de bulamadım. Genişletmek için tıkla... tam şu an denedim ve 71 mbps LazJedi dedi: CMD'den sırasıyla bu komutları girmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... yaptım speedtest de 105 mbps verdi ama steamde hala bir fark yok Son düzenleme: 20 Ocak 2022
The_TURK_TR dedi: Oldu mu? Denedin mi? Nedenini ben de bulamadım. Genişletmek için tıkla... tam şu an denedim ve 71 mbps LazJedi dedi: CMD'den sırasıyla bu komutları girmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... yaptım speedtest de 105 mbps verdi ama steamde hala bir fark yok
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.760 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 20 Ocak 2022 #14 meister76 dedi: tam şu an denedim ve 71 mbps yaptım speedtest de 105 mbps verdi ama steamde hala bir fark yok Genişletmek için tıkla... O zaman servis sağlayıcınıza bir danışın bakalım ne diyecekler.
meister76 dedi: tam şu an denedim ve 71 mbps yaptım speedtest de 105 mbps verdi ama steamde hala bir fark yok Genişletmek için tıkla... O zaman servis sağlayıcınıza bir danışın bakalım ne diyecekler.