70 OBP ile 72 OBP isteyen liseye girilir mi?

EnesA34

Decapat
Merhaba, LGS puanları açıklandı ve o aralarda kafam çok dağınık olduğundan sınava odaklanamamıştım. 213 puan almışım ve bu puan ile neredeyse hiçbir liseye giremem. 70 OBP ile 67 veya 72 OBP isteyen bir liseye girebilir miyim? Devamsızlığın kabul edilip edilemeyeceğimi etkilediğini duymuştum, bu doğru mu?

67 çok rahat. 72'ye ilk yerleştirmede giremesen de sonra girersin.

Hocam onlar sıralamaya bakıyor. Nakil sırasında kaçıncı sıralamada olduğunuz önemli. Bu sıralama belirlenirken adres gibi etmenlerde çok önemli. Ben oturduğum ilin merkezinde oturuyorum ilçesinde olan bir okula nakil başvurusu yaptım. 15.sıradaydım ikametgahı o ilçeye alınca sıralama 1e yükseldi. Okul müdürü ile görüşürse velin halledilir. 2 puanın lafını yapmazlar.

Nakil üzerinden anlattım. Yerleştirmelerde bu mantıkla yapılıyor.

Kötü bir liseye yerleşip sonra nakil aldırırım demeyin pişman olursunuz. Herkes birbirine alıştıktan sonra giderseniz sıkıntı yaşarsınız.

Kotu bir liseden nakil oldum iyi bir liseye ve bir sorun yasamadim sukur bu yil da mezun oldum YKS sonuclarini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…