70 ortalama nasıl 85 ve üstü yapılabilir?

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Biliyorsunuz ki 1.sınavlar bitti ve benim hiç iyi geçmedi. Normalde bu zamana kadar 1.sınavlarda ortalamam yüksek olurdu ve hep takdir alan biri olarak şu anki 1.sınavlarımın ortalaması 70.
Sınavlara çalışmama rağmen bu dönem çok fazla bir düşüş yaşadım oysaki sınavlarıma çalışmıştım. 70 olan ortalamayı 85 yapabilir miyim? Nasıl çalışmalı, ne zaman başlamalıyım ve neler yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

85 ve daha üstü diyecektim

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim de öyle canını sıkma mat ve edebiyat düşük geldi sende de herhalde. Benim de aynı 2. sınavlar toparlarsın. Son gün değil de sınavlardan 1 hafta önce çalışmaya başla. Anlamadığın konu varsa sonra çalışırım deyip bırakma, ben öyle yaptım sınav zamanı konular birikti zor oluyor sonra. 1 hafta önce çalışmaya başlayıp ekstaradan anlamadığın konular olduğunda evde 1 saat bile olsa tekrar yapsan yeter hatta yarım saat bile yeter sırf üşenip çalışmadığın için anlamadığın konu kalmasın.

Ders Saat ortalamları yüksek olan derslerinden 85 üstü al mat ve edebiyat gibi ve sözlü puanın yüksek olsun geçersin ilkine yakın puanlar alırsan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…