70 TL Fare Önerisi

KAFKASLI

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana maksimum 70 TL oyun faresi önerisi yapar mısınız? CS:GO ve FPS oyunlar için olursa muhteşem olur. Makro olsa iyi olur olmasada pek fark etmez. Kargo ücreti olsun fark etmez.

Bir Allahın kuluda görsün be

Daha önce bu fiyattan G300S bulunabiliyordu (Hatta ben 60TL'ye almıştım.) Şu an biraz zor ama bulursanız onu, bulamazsanız Mastermouse Lite S alın. Motospeed V30 da olabilir.

Fare beğenirken denemek gerekir. Teknoloji marketine gir ve fareleri dene beğendiklerinin modellerini ve markalarını al.
Biz burdan ne önerirsek önerelim sana rahat gelmeyebilir. Mesela elin büyükse G300s sana rahatsız gelebilir.
Teknosa, Vatan, Media Markt artık yaşadığın yerde hangisi varsa git dene. Beğendiklerini internetten araştırırsın. Gelelim benim tavsiyeye elin büyük değilse G300s alabilirsin bütçe biraz zorlanır ama seni uzun süre idare eder makro mevcut ve ben 2 yıldır hunharca kullanıyorum tık yok.
Mesela şu linkte mouse pad ile 95tl ye geliyor.
Logıtech G300s Mouse + Mousepad Kit - n11.com
Kalite istiyorsan Logitech almanı öneririm gerçi a4tech'de kaliteli marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…