70 TL kulaklık önerisi

furkan12

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık son 2 ayda 3 kere kulak içi değiştirdim hepsinde temassızlık sorunu oluştu. Ucundan oynatınca geliyor ufacık bir harekette kulaklığın diğer tarafından ses gelmiyor. Dandik olsa da uzun süre idare etmesi gerekmez mi? Sürekli telefonda ve bilgisayarda kullandım hepsini zaman geçtikçe bozulmaya başladılar. 50-70 arası bir şey önerebilir misiniz? Kulak üstü de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çinden ithal edilip üzerine marka basılan kulaklıklarda böyle şeyleri normal karşılıyorum. Sonuçta 8-10 dolarlık kulaklılar bunlar. Kulakiçi alıyorsanız TWS kulaklık almanızı tavsiye ederim. Qcy, Haylou, Baseus, Xiaomi (çok sayıda çakması var, resmi satıcı dışında almayın). Kendim de Qcy marka kulaklık kullanıyorum, memnunum. 100 lira civarındaki kulaklıkları Black Friday'de 70 lira bandında denk getirebilirsiniz belki.

Herkesin attığı kulaklıklar çok güzel duruyor fakat sizin kullandığınız markayı arattım kablosuz ben masaüstü kullanıyorum Bluetooth bulunmuyor yani başka marka bakmam gerekir değil mi?

Herkesin attığı kulaklıklar çok güzel duruyor fakat sizin kullandığınız markayı arattım kablosuz ben masaüstü kullanıyorum Bluetooth bulunmuyor yani başka marka bakmam gerekir değil mi?
Evet kulakiçi yazınca ben telefonda ve bilgisayarda BT ile kullanırsın diye düşündüm. O kulaklıkları bilgisayarda kullanabilmek için BT adaptör gerekiyor.

Ben genelde bilgisayarda vakit geçiren birisiyim telefonda genelde geceleri kullanırım kulaklığı JBL benim için iyi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…