70 TL Mouse Önerisi

BLueMooN19

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Maksimum 70 TL bütçem var. G300 almayı düşündüm fakat küçük geldi elime. Sizce bu mauselerden hangisini almalıyım. Veya başka bir öneriniz var mı ?
  • A4 Tech Bloody A9
  • A4 Tecth Bloody A6
  • Trust GXT 31 ( A4 Tech x7 f7 mausenin aynısı kullandığı programda aynı fakat kalite farkı olur mu ? )
Everest, Frisby gibi ürünleri lütfen önermeyin. Gaming olması benim için önemli. Trust markasını fazla duymadım. Nasıl olduğunu pek bilmiyorum.

Bu site hakkında en ufak bilgim yok ama V7M ile arasında dpi ve benzeri farklar var eğer A9 alabilirsin çok iyi bir mouse ikisi de memnun eder. Hangisi uygun ise onu al. Ben V7M kullanıyorum eli kavrıyor A9 kullanmadığım için bilmiyorum tutuş şeklin avuç içi ise V7M tercih edilebilir.

BLoody A9 ile V7m arasındaki fark nedir. V7M A9' dan daha pahalı. Ucuza pek bulunmuyor. Trust marka almayı düşündüm fakat kalitesi hakkında pek bilgim yok. Arkadaşımda A4tech X7 f7 var. Elime tam oturuyor. BLOODY A9 BLAZİNG OPTİK GAMER MOUSE 4000 DPI - Ürün Detayı bu site güvenilir mi ? Adını hiç duymadım fakat en ucuz bu sitede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…