Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2018 #1 Azemax kablosuz gamepad Bunu almayı düşünüyorum. Kullanıp da memnun kaldığınız ürünleri görmek isterim.
Azemax kablosuz gamepad Bunu almayı düşünüyorum. Kullanıp da memnun kaldığınız ürünleri görmek isterim.
Elise Decapat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 248 Çözümler 2 17 Eylül 2018 #2 Bütçenizi biraz artırabilirseniz bu ürünü tavsiye ederim: Logıtech F310 Kablolu Gamepad Fiyatı ve Özellikleri
Bütçenizi biraz artırabilirseniz bu ürünü tavsiye ederim: Logıtech F310 Kablolu Gamepad Fiyatı ve Özellikleri
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2018 #3 Elise dedi: Bütçenizi biraz artırabilirseniz bu ürünü tavsiye ederim: Logıtech F310 Kablolu Gamepad Fiyatı ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Bu ürünü kullandınız mı acaba? Güzel gözükse de yorumlarda gecikme yaşandığını okudum. Yarım saniye kadar geç algılıyormuş. Çok fazla kullanılmayacağı için bütçeyi fazla artırmayı düşünmüyorum.
Elise dedi: Bütçenizi biraz artırabilirseniz bu ürünü tavsiye ederim: Logıtech F310 Kablolu Gamepad Fiyatı ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Bu ürünü kullandınız mı acaba? Güzel gözükse de yorumlarda gecikme yaşandığını okudum. Yarım saniye kadar geç algılıyormuş. Çok fazla kullanılmayacağı için bütçeyi fazla artırmayı düşünmüyorum.
Elise Decapat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 248 Çözümler 2 17 Eylül 2018 #4 Fifa ve NBA için kullandım. Gecikme hissetmedim öyle olsa oynanmazdı.
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2018 #5 @Elise Tamam sağol. Bakacağım.