4gr yeterli. 8 yıl ömrü varmış yazdığına göre.
Hocam 8 gr alsam ticaretini yapsam her PC için 2 damladan kaç kez kullanılır 8 gr?4gr yeterli. 8 yıl ömrü varmış yazdığına göre.
Hocam 8 gr alsam ticaretini yapsam her PC için 2 damladan kaç kez kullanılır 8 gr?
Amazon'da daha uygun. 1 ay önce indirim ile 45 TL'ye almıştım Amazon'dan.Aslında 4 gr MX-4 90 TL imiş. Alınır mı sizce?
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(Spatulalı) (AR-ACTCP00031B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Şuan Teknobiyotik ile aynı fiyata geliyor. 50 TL Vodafone Pay hediyesi ile 20 TL'ye aldım ürünü. (daha önceki bir kampanyadan kalma) İlgilenenlere teşekkürlerAmazon'da daha uygun. 1 ay önce indirim ile 45 TL'ye almıştım Amazon'dan.
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Eki Görüntüle 1169493
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.