zoin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 866 Çözümler 4 10 Ocak 2023 #11 K.Makise dedi: Konuşun hocam, hemen hallediyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 1 saat oldu yarın olacak sanırım PC'ye bir format atıp tekrardan lisansı gireceğim belki düzelir.
K.Makise dedi: Konuşun hocam, hemen hallediyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 1 saat oldu yarın olacak sanırım PC'ye bir format atıp tekrardan lisansı gireceğim belki düzelir.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #12 zoin dedi: Neredeyse 1 saat oldu yarın olacak sanırım PC'ye bir format atıp tekrardan lisansı gireceğim belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Hemen cevap verdiler diye hatırlıyorum bir bakayım hemen mi vermişler. K.Makise dedi: Hemen cevap verdiler diye hatırlıyorum bir bakayım hemen mi vermişler. Genişletmek için tıkla... Bana 6dk içinde geri dönüş sağlamışlar hocam. K.Makise dedi: Hemen cevap verdiler diye hatırlıyorum bir bakayım hemen mi vermişler. Bana 6dk içinde geri dönüş sağlamışlar hocam. Genişletmek için tıkla... info@jetlisans olan adrese attınız değil mi? Spam'a da düşmüş olabilir oraları bir kontrol edin iyice.
zoin dedi: Neredeyse 1 saat oldu yarın olacak sanırım PC'ye bir format atıp tekrardan lisansı gireceğim belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Hemen cevap verdiler diye hatırlıyorum bir bakayım hemen mi vermişler. K.Makise dedi: Hemen cevap verdiler diye hatırlıyorum bir bakayım hemen mi vermişler. Genişletmek için tıkla... Bana 6dk içinde geri dönüş sağlamışlar hocam. K.Makise dedi: Hemen cevap verdiler diye hatırlıyorum bir bakayım hemen mi vermişler. Bana 6dk içinde geri dönüş sağlamışlar hocam. Genişletmek için tıkla... info@jetlisans olan adrese attınız değil mi? Spam'a da düşmüş olabilir oraları bir kontrol edin iyice.
zoin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 866 Çözümler 4 15 Ocak 2023 #13 K.Makise dedi: Hemen cevap verdiler diye hatırlıyorum bir bakayım hemen mi vermişler. Bana 6dk içinde geri dönüş sağlamışlar hocam. info@jetlisans olan adrese attınız değil mi? Spam'a da düşmüş olabilir oraları bir kontrol edin iyice. Genişletmek için tıkla... Format attığımdan foruma girmeyi unuttum görmemişim kusura bakmayın. Dönüş yaptılar ve yeni keyi verdiler sorunsuz çalışıyor, çok teşekkürler.
K.Makise dedi: Hemen cevap verdiler diye hatırlıyorum bir bakayım hemen mi vermişler. Bana 6dk içinde geri dönüş sağlamışlar hocam. info@jetlisans olan adrese attınız değil mi? Spam'a da düşmüş olabilir oraları bir kontrol edin iyice. Genişletmek için tıkla... Format attığımdan foruma girmeyi unuttum görmemişim kusura bakmayın. Dönüş yaptılar ve yeni keyi verdiler sorunsuz çalışıyor, çok teşekkürler.