Merhaba arkadaşlar,
2 yıldır laptopumda Microsoft 4000 mouse kullanıyordum. Bu yüzden orta büyüklükteki mouselara alıştım. Şimdi güzel bir sistem topladım ve kablolu bir gaming mouse almaya karar verdim. Aklımda A4 Tech in x7 serisinden xl 760 h almak vardı ama stoklarda yok malesef. A4 Tech X7-XL 760H 3600 Dpi Laser Game Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Önereceğiniz büyük olmayan gaming mouse var mıdır acaba? Bütçem max 70 TL.
Ben de G300'e ne dersiniz diyecektim. Tam benim istediğim büyüklükte. Bakmıştım, ben de onlardan bahsediyordum. Tuşları hoşuma gitti de şu sağda 2 solda 2 tuş var ya sanki elim onlara değecekmiş gibi geliyor. Yok değil mi öyle saçma bir olay?
Bana da öyle geliyordu. Aldığım gün alıştım çok rahat hatta bazen sağ tuş görevini sağ tuşun yanında ki tuşa veriyorum onu kullanıyorum 1 ay boyunca sonra sağ tuşu kullanamıyorum karışık oldu biraz
Yalnız Vatan'da 90 TL Logitech G300 Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar Önerebileceğiniz güvenilir bir alışveriş sitesi var mı daha ucuza bulabilieceğim? Akakce ve Cimri'den bakınca Hızlıal.com gibi siteler cıkıyor ne dersiniz ?