Bi arkadaşın az bi bütçesi var. Şöyle 70-75 TL'ye bi ekran kartı. Hani PC'de takılı dursun gibi düşünürsek bi de bazı az grafik isteyen oyunlarda sorun yaratmaması için takacakmış. Yardımcı olursanız sevinir. Zaten çok alternatif yok.
Call Of Duty serilerini oynatır belki normal ayarlarda. Modern warfare 2 mesela. Call Of Duty serisi sistem dostudur. Fakat Battlefield ve Crysis serisi oyunları oynatacağını zannetmiyorum.
Call Of Duty serilerini oynatır belki normal ayarlarda. Modern warfare 2 mesela. Call Of Duty serisi sistem dostudur. Fakat Battlefield ve Crysis serisi oyunları oynatacağını zannetmiyorum.
5570'le COD: MW3'ü son ayarlarda FullHD oynayabiliyorum. Battlefield 3 ve Crysis 2'yi düşük ayarlarda FullHD oynayabiliyorum. Prototype 2'de en düşük ayarlarda FulHD çözünürlükte 14-15 fps alıyorum, ağır geldi biraz. GTA4'te en düşük ayarlarda FullHD çözünürlükte 18-20 fps alıyorum işlemcim çok kötü olduğu halde (Pentium E2180). Abartmışsınız biraz.
Kendi diyorsun düşük ayarlarda oynadım diye. Biz de üstde belirtdik zaten düşük ayarlarda bombanın oduna benzeme riski var diye... 5570 9800 GT den bile düşük bir kart.
Kendi diyorsun düşük ayarlarda oynadım diye. Bizde üstde belirtdik zaten düşük ayarlarda bombanın oduna benzeme riski var diye... 5570 9800 GT den bile düşük bir kart.
5570'in iyi bir ekran kartı olmadığını biliyorum zaten ama yukarıda GTA San Andreas, Counter-Strike gibi oyunları kaldırır yazdınız, durumun böyle olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Ekran kartına verdiği paraya göre konuşuyorum. Oduna benzer bomba da görmüyorum ayrıca. Bu kadar abartmanın anlamı yok. Oyunları yüksek ayarlarda oynamak isteyen parasını verir iyi bir ekran kartı alır.
Ekran görüntülerini iyi oldukları için koymuyorum, sadece fikir edinmeniz için: