R Ramazan Yalım Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 72 17 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar sizce hangi paketi almalıyım? En fazla 70 TL bütçem var. Kablonet: Altyapısı yok Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2020
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 17 Nisan 2020 #2 TurkNet. Netspeed. Millenicom.
R Ramazan Yalım Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 72 17 Nisan 2020 #3 CillianMurphy dedi: TurkNet. Netspeed. Millenicom. Genişletmek için tıkla... Peki en iyi paketi benim için bulur musunuz zahmet olmazsa yani hangisi f/p size gore CillianMurphy dedi: TurkNet. Netspeed. Millenicom. Genişletmek için tıkla... Ancak turknet müşteri hizmetleri aşırı kötü diyorlar
CillianMurphy dedi: TurkNet. Netspeed. Millenicom. Genişletmek için tıkla... Peki en iyi paketi benim için bulur musunuz zahmet olmazsa yani hangisi f/p size gore CillianMurphy dedi: TurkNet. Netspeed. Millenicom. Genişletmek için tıkla... Ancak turknet müşteri hizmetleri aşırı kötü diyorlar
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 17 Nisan 2020 #4 İlk seçenek, Netspeed olabilir. 7/24 canlı destekleri var ve paket fiyatları uygun. TurkNet tarafında şikayet çok.
İlk seçenek, Netspeed olabilir. 7/24 canlı destekleri var ve paket fiyatları uygun. TurkNet tarafında şikayet çok.
R Ramazan Yalım Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 72 17 Nisan 2020 #5 CillianMurphy dedi: İlk seçenek, Netspeed olabilir. 7/24 canlı destekleri var ve paket fiyatları uygun. TurkNet tarafında şikayet çok. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür bu nasıl Dosya Ekleri Screenshot_2020-04-14-18-30-18-804_com.android.chrome.jpg 120,1 KB · Görüntüleme: 44
CillianMurphy dedi: İlk seçenek, Netspeed olabilir. 7/24 canlı destekleri var ve paket fiyatları uygun. TurkNet tarafında şikayet çok. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür bu nasıl
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 837 Çözümler 7 Yer İstanbul 17 Nisan 2020 #6 Netspeed kullanıyorum, fiyatları sizin aralığınıza uygun müşteri temsilcileri çok iyi. Benim alt yapı sorunumu çözemediler ama iyiler
Netspeed kullanıyorum, fiyatları sizin aralığınıza uygun müşteri temsilcileri çok iyi. Benim alt yapı sorunumu çözemediler ama iyiler
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 17 Nisan 2020 #7 Kotasız olanı var, onu tercih edebilirsin. Artık bu devirde kotalı internet kalmadı.
R Ramazan Yalım Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 72 17 Nisan 2020 #8 Kotasiz 76 lira ama BayEgo dedi: Netspeed kullanıyorum, fiyatları sizin aralığınıza uygun müşteri temsilcileri çok iyi. Benim alt yapı sorunumu çözemediler ama iyiler Genişletmek için tıkla... Rica etsem test yaparmisiniz ss atarmisiniz CillianMurphy dedi: Kotasız olanı var, onu tercih edebilirsin. Artık bu devirde kotalı internet kalmadı. Genişletmek için tıkla... Kotasiz 76 lira
Kotasiz 76 lira ama BayEgo dedi: Netspeed kullanıyorum, fiyatları sizin aralığınıza uygun müşteri temsilcileri çok iyi. Benim alt yapı sorunumu çözemediler ama iyiler Genişletmek için tıkla... Rica etsem test yaparmisiniz ss atarmisiniz CillianMurphy dedi: Kotasız olanı var, onu tercih edebilirsin. Artık bu devirde kotalı internet kalmadı. Genişletmek için tıkla... Kotasiz 76 lira
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 17 Nisan 2020 #9 Evet, aradaki fiyat farkına değecektir. Kotalı internet kullanmanı önermem.
R Ramazan Yalım Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 72 17 Nisan 2020 #10 CillianMurphy dedi: Evet, aradaki fiyat farkına değecektir. Kotalı internet kullanmanı önermem. Genişletmek için tıkla... Kankam ailem almaz zor CillianMurphy dedi: Evet, aradaki fiyat farkına değecektir. Kotalı internet kullanmanı önermem. Genişletmek için tıkla... Ama buda o kadar kötü değildir ys
CillianMurphy dedi: Evet, aradaki fiyat farkına değecektir. Kotalı internet kullanmanı önermem. Genişletmek için tıkla... Kankam ailem almaz zor CillianMurphy dedi: Evet, aradaki fiyat farkına değecektir. Kotalı internet kullanmanı önermem. Genişletmek için tıkla... Ama buda o kadar kötü değildir ys