70 TL'ye mouse ve fan önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tolga Şahin

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir/Bornova
Daha fazla  
Meslek
İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen
Bilgisayarın yanında aldığım 20 tl lik bir everest mouse' um var fakat sol tık 3 seferde 1 gıcır gıcır ses çıkartıyor ve elimi terletiyor. Elimde şu an 70 tl var ve aklımda da şu mouse var: FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar

Eğer bu mouse' u alırsam yanında bir de 12 cm' lik bir fan almayı düşünüyorum. Fan içeriye hava almak için kullanılacak fakat o kadar çok çeşit var ki. Eğer kendi kullandığınız ve bütçeme uygun fan varsa tavsiyelerinize açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kötü bir yorum görmediğim için tercih ettim. Ayrıca benim kasam ve klavyem de everest fakat ikisi de gayet güzel. 20 tl lik mouse dan mucize beklememek lazım zaten idareten almıştım. Eğer kaliteli birşey olacak ise sadece mouse da alabilirim sorun yok fan acil değil.

Fare aynı fare değil. Linke tıklarsanız göreceksiniz. Eğer 70 tl lik bir fare tavsiyeniz var ise duymak isterim çünkü bu akşam gidip almayı düşünüyorum.

Yine yanlış fare maalesef... Benim verdiğim linke tıklasanız anlayacaksınız...

Bunu alabilirim tavsiyeniz için teşekkürler. Vatan a gidip bir de oradakilerle konuşayım. İyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…