70 TL'ye oyun önerisi

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Dediğim gibi 60 ya da 70 TL'lik bir ya da birden fazla oyun önerebilirsiniz bende olanları önermemeniz için profilimi buraya bırakıyorum.

Dediğim gibi 60 ya da 70 TL'lik bir ya da birden fazla oyun önerebilirsiniz bende olanları önermemeniz için profilimi buraya bırakıyorum.
Strateji oyunlarını seviyorsanız veya merak ediyorsanız Hearts Of İron 4 ve Age Of History 2'yi tavsiye ederim. İkisi de çok güzel oyunlar. Age Of History 2 öğrenmesi kolay ustalaşması da bir bakıma kolay. Hearts Of İron 4 öğrenmesi zor değil. Ama ustalaşması zor.

Strateji oyunlarını seviyorsanız veya merak ediyorsanız Hearts of Iron 4 ve Age of History 2'yi tavsiye ederim. İkisi de çok güzel oyunlar. Age of History 2 öğrenmesi kolay ustalaşması da bir bakıma kolay. Hearts of Iron 4 öğrenmesi zor değil. Ama ustalaşması zor.

Hearts of Iron 4'ü oynadım hoşuma gitmedi. Mount and Blade Bannerlord 2 gibi bir şey önerebilir misiniz?

Hocam açıkçası Mount and Blade serisinden hiçbir oyunu oynamadım. Ne desem bir doğruluğu olmaz açıkçası. Ama tek bildiğim Warband'in bayağı sevilmesi.

Grafiğinden yapay zekasından oynanaşından mekanikinden Warband'ı oynamak pek istemiyorum ona benzer oyun varsa güzel olur ya da herhangi bir oyunda önerebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı