SeeAndLive Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Merhaba, öncelikle ben bu liseye gitmek istemiyorum. İzmir'de yaşıyorum ve yazdığım lisenin yüzdelik dilimi 65,02 benim yüzdelik dilimim 70.isterseniz lisenin linkini atarım.
Merhaba, öncelikle ben bu liseye gitmek istemiyorum. İzmir'de yaşıyorum ve yazdığım lisenin yüzdelik dilimi 65,02 benim yüzdelik dilimim 70.isterseniz lisenin linkini atarım.
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 SeeAndLive dedi: Merhaba, öncelikle ben bu liseye gitmek istemiyorum. İzmir'de yaşıyorum ve yazdığım lisenin yüzdelik dilimi 65,02 benim yüzdelik dilimim 70.isterseniz lisenin linkini atarım. Genişletmek için tıkla... Girilir diye düşünüyorum.
SeeAndLive dedi: Merhaba, öncelikle ben bu liseye gitmek istemiyorum. İzmir'de yaşıyorum ve yazdığım lisenin yüzdelik dilimi 65,02 benim yüzdelik dilimim 70.isterseniz lisenin linkini atarım. Genişletmek için tıkla... Girilir diye düşünüyorum.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #3 SeeAndLive dedi: Merhaba, öncelikle ben bu liseye gitmek istemiyorum. İzmir'de yaşıyorum ve yazdığım lisenin yüzdelik dilimi 65,02 benim yüzdelik dilimim 70.isterseniz lisenin linkini atarım. Genişletmek için tıkla... Liseyi paylaşır mısın? Prosedür gereği yedek dışında giremezsin diye düşünüyorum. Bir arkadaşım vardı gireceği liseyi 0.1 puanla kaçırdı giremedi. Lowzy1232 dedi: Girilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gördüm 2022'deki konuyu niye hortlattınız çok merak ediyorum nereden buldunuz mesela?
SeeAndLive dedi: Merhaba, öncelikle ben bu liseye gitmek istemiyorum. İzmir'de yaşıyorum ve yazdığım lisenin yüzdelik dilimi 65,02 benim yüzdelik dilimim 70.isterseniz lisenin linkini atarım. Genişletmek için tıkla... Liseyi paylaşır mısın? Prosedür gereği yedek dışında giremezsin diye düşünüyorum. Bir arkadaşım vardı gireceği liseyi 0.1 puanla kaçırdı giremedi. Lowzy1232 dedi: Girilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gördüm 2022'deki konuyu niye hortlattınız çok merak ediyorum nereden buldunuz mesela?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.592 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 14 Temmuz 2025 #4 Zephyros dedi: Liseyi paylaşır mısın? Prosedür gereği yedek dışında giremezsin diye düşünüyorum. Bir arkadaşım vardı gireceği liseyi 0.1 puanla kaçırdı giremedi. Hocam şimdi gördüm 2022'deki konuyu niye hortlattınız çok merak ediyorum nereden buldunuz mesela? Genişletmek için tıkla... Mesaj kasmak için yapıyor.
Zephyros dedi: Liseyi paylaşır mısın? Prosedür gereği yedek dışında giremezsin diye düşünüyorum. Bir arkadaşım vardı gireceği liseyi 0.1 puanla kaçırdı giremedi. Hocam şimdi gördüm 2022'deki konuyu niye hortlattınız çok merak ediyorum nereden buldunuz mesela? Genişletmek için tıkla... Mesaj kasmak için yapıyor.
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 Andy deufresne dedi: Mesaj kasmak için yapıyor. Genişletmek için tıkla... 2022 olduğunu görmedim çok mu biliyorsun?
Andy deufresne dedi: Mesaj kasmak için yapıyor. Genişletmek için tıkla... 2022 olduğunu görmedim çok mu biliyorsun?