Merhaba arkadaşlar. Kendi adıma bir araba alma kararı aldım. Bütçem 600k ile 700k arası. Önerileriniz nelerdir? Bu bütçe için otomatik tercih ediyorum.
Toyota Auris al kafanı dinle...
Hocam açıkçası aile aracı tarzı düşünmüyorum universite öğrencisiyim biraz güzel duruşu olsun isterim.Toyota auris al kafanı dinle...
Uzun vadeli kullanılacak bir araç ise alınabilir, tam bir aile aracı.
Toyota auris al kafanı dinle...
Uygun bulabilirsen neden olmasın.Hocam açıkçası aile aracı tarzı düşünmüyorum universite öğrencisiyim biraz güzel duruşu olsun isterim.
Hocam çok yüksek fiyatları otomatiklre bakıyorum açıkçası pololar da güzel duruyor önerir misiniz?
Uygun bulabilirsen neden olmasın.
Benzinli bir araçta önerilen 200 bin kilometre. Fakat kullanıcıya göre, arabanın marka modeline, motor türüne göre değişiklik gösterebilir. Yani 100 bin km olup hor kullanılmış, bakımları aksatılmış bir araba almak yerine, düzenli bakımı yapılmış, iyi kullanılmış 200 bin km'de bir araba almak bence daha sağlıklı.Hocam kaç km ye kadar bakayım sizce Max olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.