Merhaba arkadaşlar, ben daha çok FPS oyunları oynayan birsiyim. Mouse olarak ATK A9 kullanıyorum ve genelde düşük-orta sensitivity kullanıyorum oyunlarda. Kolumu ve fareyi kolayca hareket ettirebileceğim bir mouse pad istiyorum. Tavsiyeniz nedir?
Yüzey açısından beklentin nedir?Merhaba arkadaşlar, ben daha çok FPS oyunları oynayan birsiyim. Mouse olarak ATK A9 kullanıyorum ve genelde düşük-orta sensitivity kullanıyorum oyunlarda. Kolumu ve fareyi kolayca hareket ettirebileceğim bir mouse pad istiyorum. Tavsiyeniz nedir?
Merhaba arkadaşlar, ben daha çok FPS oyunları oynayan birsiyim. Mouse olarak ATK A9 kullanıyorum ve genelde düşük-orta sensitivity kullanıyorum oyunlarda. Kolumu ve fareyi kolayca hareket ettirebileceğim bir mouse pad istiyorum. Tavsiyeniz nedir?
70x30 90x30 gibi bir şey almayı düşünürseniz Xrades öneririm. Klasse daha kontrol odaklı mouse pad pek kaymıyor.
Yağ gibi kayıyor Klasse nasıl Control
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.