Çok oyun oynamam nadiren LoL, Valorant falan, odama rahat bir yatak aldım klavyem Wireless ama farem Wireless olmadığı için tam keyfini çıkaramıyorum hem gündelik hem de Gaming çok profesyonel olmayan kablosuz mouse önerisi yapabilir misiniz?
![]()
SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.598,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 pil koyup yüksek verimlilik modunda kullanırsan 400 saat batarya ömrü var. Daha iyi daha hafif fareler da var ama bu kadar batarya ömrü vermiyor.
Başka aslında G305 de var ama onun max 250 saat ömrü var.Şu an aynısının kablolu halini kullanıyorum elin küçükse bu fareden başka mouse alamaszın. Ve fareyi gg uygulamasından yönetebilirsin.
Başka aslında G305 de var ama onun Max 250 saat ömrü var.
Yakın sayılır şekilleri. Hatta palm için Rival 3 daha iyi.Tutuş şekline göre de bağlı bu adam claw tutuşsa SteelSeries almalı palm tutuşsa logitceh alabilir.
Hocam Trendyolda gezerken bunu buldum;
![]()
sommeow Azemax Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Led 2.4g 8 Buton 1600dpi Şarj Edilebilir - Fiyatı, Yorumları
sommeow Azemax Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Led 2.4g 8 Buton 1600dpi Şarj Edilebilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Başka birşey arıyorsan,
![]()
INPHIC İNPHİC PX2 Kablosuz Fare, Şarj Edilebilir 2.4G Ergonomik USB Mouse GRİFiyatı, Yorumları - Trendyol
INPHIC İNPHİC PX2 Kablosuz Fare, Şarj Edilebilir 2.4G Ergonomik USB Mouse GRİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Rampage Smx-r89 X-Pike Kablosuz Rgb Ledli Şarjlı Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı - Trendyol
Rampage Smx-r89 X-Pike Kablosuz Rgb Ledli Şarjlı Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunları buldum umarım yardımcı olmuşumdur.
Yakın sayılır şekilleri. Hatta palm için Rival 3 daha iyi.
![]()
Logitech G305 Lightspeed vs SteelSeries Rival 3 Wireless - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1300 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.