Merhaba, mouse pad arıyorum. FPS oyunlarında 800 DPI 0.3 sens tarzı kullanıyorum. Mümkünse 45x45 ya da o boyutlarda olsun. Bütçe olarak da Max 700-750.
En ucuz SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad özelliklerini incele, 540,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries QcK Heavy Gaming Large Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Heavy Gaming Large Mouse Pad özelliklerini incele, 854,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Heavy olanın xxl modelini kullanıyorum gayet memnunum çok güzel kayıyor
Merhaba, mouse pad arıyorum. FPS oyunlarında 800 DPI 0.3 sens tarzı kullanıyorum. Mümkünse 45x45 ya da o boyutlarda olsun. Bütçe olarak da Max 700-750.
Öncelikle merhaba ben biraz size çok ucuz yoldan gideceğim eğer herhangi bir kayıp yaşamak istemiyorsaniz mouse kayması ve çok hassasiyet olması için tek renk almanızı öneririm bu sayede mouse okuyucusu kendini yormayacak ve çok stabil calisacaktir
Öncelikle merhaba ben biraz size çok ucuz yoldan gideceğim eğer herhangi bir kayıp yaşamak istemiyorsaniz mouse kayması ve çok hassasiyet olması için tek renk almanızı öneririm bu sayede mouse okuyucusu kendini yormayacak ve çok stabil calisacaktir