High Power HPG-750BR-H12S 750 W 80+ Bronze 56A@12V Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Keşke sistem bilgisini de belirtseydiniz. Anakartınızın CPU güç bağlantısı kaç pin mesela bilmiyorum.
Sistem için gerekli Watt değeri ne kadar bilmiyorum. Daha iyi yardımcı olabilmemiz için sistem bilgisi paylaşmanız sizin yararınıza olurdu.
Keşke sistem bilgisini de belirtseydiniz. Anakartınızın CPU güç bağlantısı kaç pin mesela bilmiyorum.
Sistem için gerekli Watt değeri ne kadar bilmiyorum. Daha iyi yardımcı olabilmemiz için sistem bilgisi paylaşmanız sizin yararınıza olurdu.
Böyle bir sisteme PSU için bütçeyi biraz daha artırmanızı öneririm. Yüksek güç tüketen bileşenlere en doğru Watt değerini prizden çekmesi gereken bir PSU için en azından Gold sertifikalı ürün alın.
En uygun fiyatlı ve kaliteli denilebilecek bir ürün linki koyayım. Altına daha ucuzunu koyayım. Biraz daha araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Aerocool KCAS 750W 12cm RGB Led Fan 80+ Gold Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!