700-800 bin sermaye ile ne iş yapılır?

Berkayulu

Femtopat
Daha fazla  
Kayseri'de yaşıyorum. 18 yaşındayım arabayı satıp iş kurmayı düşünüyorum. Üniversite okumaya pek niyetim yok ama farklı şehir olursa okumak da istiyorum. İş kurmak daha cazip geliyor. Elimde bir zanaat yok çevre az çok var her alana açığım 800bin civarı sermaye var. Esnemeler olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Fiziksel iş yapılır mı bilmiyorum ama şu an herkes amazon yapıyor stoksuz nasıl oluyor bende çözemedim

Neye el yatkınlığınız var mesela kardeşiniz abiniz varsa ortak toptan ve perakende iş yeri açabilirsiniz kasap gibi.

Tek çocuğum ama dediğin işte güzel para varsa biraz detay verebilirsen araştırayım.

Kasaptan ziyade tavukçuluk hesap kitap işini iyi yapman lazım mesela tezgaha ne kadar kanat gider 1 kolide 8 tavuk var falan ama önceden işi bilmiyorsanız yapmanızı önermem bir tavukçuya girip 2 yılçalışmanızı öneririm. İşi öğrenirseniz kolay olacaktır kemiksiz yapmayı falan.
Tek çocuğum demişiniz tek başınıza yürütmeniz de zor onu da ekleyeyim toptan yerler sipariş verirse sizin götürmeniz gerekecek dolayısıyla araba da lazım başlangıçta sadece perakende de satabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…