Alıcı 700-800 TL Ekran kartı

O kartın kasaya sığacağını düşünmüyorum ve çok güç tüketiyor hocam, üzgünüm.
Rica ederim. Önceki gönderilerinizde 7850 gördüm bunun 1,5 katı güç harcıyordur o yüzden güç konusunda sıkıntı yaşayacağınızı tahmin etmedim. Uzunluk konusunda haklısınız gayet büyük bir kart.

Rica ederim. Önceki gönderilerinizde 7850 gördüm bunun 1,5 katı güç harcıyordur o yüzden güç konusunda sıkıntı yaşayacağınızı tahmin etmedim. Uzunluk konusunda haklısınız gayet büyük bir kart.
2 fanlı kartı kasaya zor sığdırdım, 3 fanlı kart büyük ihtimalle disklerden birine çarpar. Güç tüketimini tahmini olarak GTX 760 veya 770 gibi çok fazladır diye düşündüm ama öyle değil galiba.

2 fanlı kartı kasaya zor sığdırdım, 3 fanlı kart büyük ihtimalle disklerden birine çarpar. Güç tüketimini tahmini olarak GTX 760 veya 770 gibi çok fazladır diye düşündüm ama öyle değil galiba.
150watt civarı hocam. Kendim ölçtüğüm değil de internetten bakmıştım. windforce 3 fanda 3-5 wat daha oynar belki.

Sıfır Asus RX550 satmıştım 600TL'ye. Keşke seni seni bekleseydim en azından yararım olurdu daha da uyguna verirdim. Al satçıya gitti. :D

Adam Phenom sistemin içine koyup 3500TL demiş ağrıma gitti.

Sıfır ASUS RX550 satmıştım 600TL'ye. Keşke seni seni bekleseydim en azından yararım olurdu daha da uyguna verirdim. Al satçıya gitti. :D

Adam Phenom sistemin içine koyup 3500TL demiş ağrıma gitti.

Ben de ucuza anakart RAM işlemci vermiştim adam bir garibanı sevindireceğim demişti akşama Letgo'da görmüştüm. 😑

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı