800 TL üstü talep etmeyin. 600-700-800 TL civarına kart arıyorum.
O kartın kasaya sığacağını düşünmüyorum ve çok güç tüketiyor hocam, üzgünüm.GTX 670 Windforce 2 GB 800TL düşünürseniz.
Rica ederim. Önceki gönderilerinizde 7850 gördüm bunun 1,5 katı güç harcıyordur o yüzden güç konusunda sıkıntı yaşayacağınızı tahmin etmedim. Uzunluk konusunda haklısınız gayet büyük bir kart.O kartın kasaya sığacağını düşünmüyorum ve çok güç tüketiyor hocam, üzgünüm.
2 fanlı kartı kasaya zor sığdırdım, 3 fanlı kart büyük ihtimalle disklerden birine çarpar. Güç tüketimini tahmini olarak GTX 760 veya 770 gibi çok fazladır diye düşündüm ama öyle değil galiba.Rica ederim. Önceki gönderilerinizde 7850 gördüm bunun 1,5 katı güç harcıyordur o yüzden güç konusunda sıkıntı yaşayacağınızı tahmin etmedim. Uzunluk konusunda haklısınız gayet büyük bir kart.
150watt civarı hocam. Kendim ölçtüğüm değil de internetten bakmıştım. windforce 3 fanda 3-5 wat daha oynar belki.2 fanlı kartı kasaya zor sığdırdım, 3 fanlı kart büyük ihtimalle disklerden birine çarpar. Güç tüketimini tahmini olarak GTX 760 veya 770 gibi çok fazladır diye düşündüm ama öyle değil galiba.
Sıfır ASUS RX550 satmıştım 600TL'ye. Keşke seni seni bekleseydim en azından yararım olurdu daha da uyguna verirdim. Al satçıya gitti.
Adam Phenom sistemin içine koyup 3500TL demiş ağrıma gitti.
Ekran kartı arıyorum şu anda ya. Piyasada doğru düzgün kart kalmamış.Ben de ucuza anakart RAM işlemci vermiştim adam bir garibanı sevindireceğim demişti akşama Letgo'da görmüştüm.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.