ugur_aksoy_38 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #11 Kerem_3333 dedi: Ben uzun süredir yoğun şekilde kullandım hiç bir problem yaşamadım. Bence halen alınabilir bir mouse. Genişletmek için tıkla... hocam ss prime + al bu bütçede Kerem_3333 dedi: Ben uzun süredir yoğun şekilde kullandım hiç bir problem yaşamadım. Bence halen alınabilir bir mouse. Peki temu dan mouse alınır mı ? Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcılara bazen güzel indirimler düşebiliyor ama bütçeniz biraz kısıtlı
Kerem_3333 dedi: Ben uzun süredir yoğun şekilde kullandım hiç bir problem yaşamadım. Bence halen alınabilir bir mouse. Genişletmek için tıkla... hocam ss prime + al bu bütçede Kerem_3333 dedi: Ben uzun süredir yoğun şekilde kullandım hiç bir problem yaşamadım. Bence halen alınabilir bir mouse. Peki temu dan mouse alınır mı ? Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcılara bazen güzel indirimler düşebiliyor ama bütçeniz biraz kısıtlı
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 27 Temmuz 2025 #12 Kerem_3333 dedi: Ben uzun süredir yoğun şekilde kullandım hiçbir problem yaşamadım. Bence halen alınabilir bir mouse. Genişletmek için tıkla... 150TL ustunde SteelSeries Prime+ varken alinmaz.
Kerem_3333 dedi: Ben uzun süredir yoğun şekilde kullandım hiçbir problem yaşamadım. Bence halen alınabilir bir mouse. Genişletmek için tıkla... 150TL ustunde SteelSeries Prime+ varken alinmaz.
ugur_aksoy_38 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #13 Temuyla vs. uğraşmana gerek yok bence ss prime + yapıştır
K Kerem_3333 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #14 ugur_aksoy_38 dedi: hocam ss prime + al bu bütçede Yeni kullanıcılara bazen güzel indirimler düşebiliyor ama bütçeniz biraz kısıtlı Genişletmek için tıkla... bazıları o çok övülen attack marka mouse u çok daha uygun fiyata denk getirebiliyor. bu nasıl oluyor ?
ugur_aksoy_38 dedi: hocam ss prime + al bu bütçede Yeni kullanıcılara bazen güzel indirimler düşebiliyor ama bütçeniz biraz kısıtlı Genişletmek için tıkla... bazıları o çok övülen attack marka mouse u çok daha uygun fiyata denk getirebiliyor. bu nasıl oluyor ?
tokatsarmasi Femtopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #15 yigit.ked dedi: G203 alinmaz bence kronik sorunlari var diye hatirliyorum onun yerine SteelSeries Prime+ almak daha mantikli. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunları azaltılmış hocam.
yigit.ked dedi: G203 alinmaz bence kronik sorunlari var diye hatirliyorum onun yerine SteelSeries Prime+ almak daha mantikli. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunları azaltılmış hocam.
ugur_aksoy_38 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #16 Kerem_3333 dedi: bazıları o çok övülen attack marka mouse u çok daha uygun fiyata denk getirebiliyor. bu nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla... hocam yeni kullanıcılara özel farklı kampanyalar oluyor o şekilde almışlardır yüksek ihtimalle
Kerem_3333 dedi: bazıları o çok övülen attack marka mouse u çok daha uygun fiyata denk getirebiliyor. bu nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla... hocam yeni kullanıcılara özel farklı kampanyalar oluyor o şekilde almışlardır yüksek ihtimalle
tokatsarmasi Femtopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #17 Kerem_3333 dedi: Zaten şu anda bunu kullanıyorum. Yaklaşık 3 yıl önce aldım. Güzel bir mouse ama artık değişmesi gerekiyor gibi. https://www.hepsiburada.com/claw-s-nexus-air-v1-kablosuz-10000-dpi-pixart-pmw3325-sensor-makro-yazilimli-degistirilebilir-kapakli-rgb-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-2-4-ghz-kablosuz-bt5-1-type-c-ile-kullanim-destegi-p-HBCV00006CVVI4?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.98.1 Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Bence paranı biriktir ve Wraith'den kablosuz mouse al senin için en iyisi budur. 1400 lira olması lazım.
Kerem_3333 dedi: Zaten şu anda bunu kullanıyorum. Yaklaşık 3 yıl önce aldım. Güzel bir mouse ama artık değişmesi gerekiyor gibi. https://www.hepsiburada.com/claw-s-nexus-air-v1-kablosuz-10000-dpi-pixart-pmw3325-sensor-makro-yazilimli-degistirilebilir-kapakli-rgb-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-2-4-ghz-kablosuz-bt5-1-type-c-ile-kullanim-destegi-p-HBCV00006CVVI4?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.98.1 Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Bence paranı biriktir ve Wraith'den kablosuz mouse al senin için en iyisi budur. 1400 lira olması lazım.
K Kerem_3333 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #18 ugur_aksoy_38 dedi: hocam yeni kullanıcılara özel farklı kampanyalar oluyor o şekilde almışlardır yüksek ihtimalle Genişletmek için tıkla... yani ben beceremedim eğer ki becerirsem sizce hangisi daha mantıklı olur ?
ugur_aksoy_38 dedi: hocam yeni kullanıcılara özel farklı kampanyalar oluyor o şekilde almışlardır yüksek ihtimalle Genişletmek için tıkla... yani ben beceremedim eğer ki becerirsem sizce hangisi daha mantıklı olur ?
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 27 Temmuz 2025 #19 tokatsarmasi dedi: Kronik sorunları azaltılmış hocam. Genişletmek için tıkla... Butun sorunlari azaltilsa da alinmaz hocam SteelSeries Prime+ gibi bir nimet varken.
tokatsarmasi dedi: Kronik sorunları azaltılmış hocam. Genişletmek için tıkla... Butun sorunlari azaltilsa da alinmaz hocam SteelSeries Prime+ gibi bir nimet varken.
ugur_aksoy_38 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #20 tokatsarmasi dedi: Kronik sorunları azaltılmış hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ss prime + g203 den kesinlikle daha iyidir
tokatsarmasi dedi: Kronik sorunları azaltılmış hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ss prime + g203 den kesinlikle daha iyidir