JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 578 Çözümler 4 Yer Türkiye 15 Ekim 2023 #1 Uygun fiyatlı Red Switch klavye önerisi yapabilecek var mı? Hiç mekanik klavyem olmadı. Merak ediyorum. 700-800₺ maksimum öneri yaparsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
Uygun fiyatlı Red Switch klavye önerisi yapabilecek var mı? Hiç mekanik klavyem olmadı. Merak ediyorum. 700-800₺ maksimum öneri yaparsanız sevinirim.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.256 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #2 O fiyata adamakıllı hiçbir mekanık klavye yok maalesef. Edit: Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com bunu buldum alınabilecek en iyiside budur bence.
O fiyata adamakıllı hiçbir mekanık klavye yok maalesef. Edit: Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com bunu buldum alınabilecek en iyiside budur bence.
NetPhantom Kilopat Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdilik Baba parası 10 Kasım 2023 #3 e-yooso Mini Mekanik Klavye Z-686 Blue Switch Işık Modlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol e-yooso Mini Mekanik Klavye Z-686 Blue Switch Işık Modlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir göz at hocam
e-yooso Mini Mekanik Klavye Z-686 Blue Switch Işık Modlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol e-yooso Mini Mekanik Klavye Z-686 Blue Switch Işık Modlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir göz at hocam