700-800 TL VDSL2 Modem Önerisi

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Merhabalar. Şuan aktif olarak kullandığım modem sebepsiz yere kablosuz bağlantıyı kesmeye başladı, her seferinde modemi resetlemem gerekiyor ve bu biraz sinirimi bozmaya başladı. İnternet altyapım VDSL2, TurkNet'in 100'lük paketini kullanıyorum. Bütçem 700-800 TL civarı. Bu fiyat bandında beni üzmeyecek modem önerileriniz varsa bilmek isterim. Teşekkürler, iyi sosyaller.

VMG3625-T50b güzel modem ben memnunum.
Tabii gene bayağı zam gelmiş biraz butçenizi aşmanız gerek ben aldımda 425 TL filandı.
Hocam şuan kullandığım modem VMG1312-B10D. Sırf şu modem yüzünden Zyxel ürünlere ön yargım oluştu. Farklı bir marka önerme şansınız var mıdır?

Hocam şu an kullandığım modem VMG1312-B10D. Sırf şu modem yüzünden ZyXEL ürünlere ön yargım oluştu. Farklı bir marka önerme şansınız var mıdır?

Hocam kullanmadım markaları önermiyorum eğer aklınızda varsa marka onu kulanan birine sormanızı tavisye ederim ama ZyXEL yani sorun olursa yardımcı oluyorlar ben IPv6 yüzünden sorun yaşadım onlar hal etti.

Hocam kullanmadım markaları önermiyorum eğer aklınızda varsa marka onu kulanan birine sormanızı tavisye ederim ama ZyXEL yani sorun olursa yardımcı oluyorlar ben IPv6 yüzünden sorun yaşadım onlar hal etti.
Hocam bu sorun için ISS ile de ZyXEL destek ile de görüştüm. İkisi de suçu birbirine atıyor, benim şüphem modem kaynaklı olduğu yönünde çünkü kablolu bağlantıda bir sorun olmuyor. Yine de teşekkür ederim.

Dostum o fiyat aralığında beni dinle Keenetic'den şaşma. ZyXEL'miş, oymuş şuymuş yönelme üzülürsün. Keenetic en iyisi. Belki imzamda görmüşsündür niye sen Keenetic kullanmıyorsun diyebilirsin. Evimde fiber altyapı var ve 1Gbps down hızım var. Keenetic'de Wi-Fi 6 özelliği olmadığı için router modelini almadım. O yüzden ASUS'a yöneldim. Ama VDSL altyapılarda en iyisi Keenetic. Arayüzü çok kabiliyetli ve istediğini yapabiliyorsun.
Edit: Zamanında Keenetic, ZyXEL'in bir yan markasıydı. Keenetic, ZyXEL'den ayrıldı ayrı bir marka oldu. ZyXEL'den daha kaliteli diyebilirim Keenetic'i.

Aklımda duruyor hocam, teşekkür ederim öneriniz için.

Aklımda duruyor hocam, teşekkür ederim öneriniz için.
Usta ne aldın? Ben de alacağım ancak pek anlamam.

Reis WiFi Router ile modem arasındaki fark nedir? Router modem olarak kullanılabiliyor değil mi hiç anlamıyorum da.

Usta ne aldın? Ben de alacağım ancak pek anlamam.

Reis WiFi Router ile modem arasındaki fark nedir? Router modem olarak kullanılabiliyor değil mi hiç anlamıyorum da.
VDSL altyapıya sahip olduğun için DSL modem alacaksın. Fiber altyapıda Router gerekiyor. Başlıkta DSL yazmıyorsa VDSL altyapı da kullanmazsın. Router/modem ikisi bir arada oluyor. Senin Hero DSL, Extra DSL yazan modellere bakman gerekiyor. Sana önerim Extra DSL modelidir ama bütçeni 1400TL civarına çekmen lazım. Gelecekte fiber geldiğinde cihaz değiştirmek istemiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…