700-800k arası araç önerisi

zPrestige

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
18'ime girdim ve büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmazsa gelecek yıl üniversiteye gideceğim.
Annem ile ortak kullanmak için bir araba arıyorum. Araç otomatik olmalı ve hactback olursa daha iyi olur. Ben birazcık da piyasa arabası olsun istiyorum. Aklımda şu anlık polo 6 var, sizin önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Km biraz yüksek olur ama leon alabilirsin 13-14 model aynı şekilde golflerde olabilir piyasa arabası şeklinde olsun diyorsan, ama km bir tık yüksek kalacak. Ayrıca Nissan Pulsar da bir bak istersen fiyatına göre güzel araba.

Km biraz yüksek olur ama leon alabilirsin 13-14 model aynı şekilde golflerde olabilir piyasa arabası şeklinde olsun diyorsan, ama km bir tık yüksek kalacak. Ayrıca Nissan Pulsar da bir bak istersen fiyatına göre güzel araba.

Hocam Leon bende çok istiyorum ama dediğiniz gibi kilometresi çok yüksek genelde 200 bin civarlarında baktığım araçlar.

18'ime girdim ve büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmazsa gelecek yıl üniversiteye gideceğim.
Annem ile ortak kullanmak için bir araba arıyorum. Araç otomatik olmalı ve hactback olursa daha iyi olur. Ben birazcık da piyasa arabası olsun istiyorum. Aklımda şu anlık polo 6 var, sizin önerilerinize açığım.
Megan 3 1.5dci EDC
Clio 4 1.5dci EDC
İ20 2015 üstü
Bu bütçelere bu araçlar var hocam masrafsız alırken bütçenize en düşük km hangisi denk geliyorsa onu alın.
Bu fiyatlara Leon a Golf e bulaşmayın. Ek olarak Volkswagen grubu araçlara bakarken de DSG nin olası arıza durumunda maliyetlerini almadan önce araştırmanızı tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı