tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 700 850 TL arası güzel bir klavye önerisi gerekiyor. Membran olur mekanik olur fark etmez. Bütçeyi aşmazsa güzel olur.
700 850 TL arası güzel bir klavye önerisi gerekiyor. Membran olur mekanik olur fark etmez. Bütçeyi aşmazsa güzel olur.
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #2 VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 TuÅlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com veya Katsuta Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Colorfull RGB IÅıklı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Katsuta Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Colorfull RGB Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Blue Switch işine sakın bulaşma bilsem bende almazdım çok ses çıkarıyor
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 TuÅlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com veya Katsuta Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Colorfull RGB IÅıklı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Katsuta Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Colorfull RGB Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Blue Switch işine sakın bulaşma bilsem bende almazdım çok ses çıkarıyor
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 1 Ocak 2024 #3 Sarftech T60 Red Switch daha dün sipariş ettim.Çok güzel duruyor alabilirsiniz.
silocankino Hectopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 47 1 Ocak 2024 #4 Hocam İnce Hesap da gaming geceleri oluyor. 1000 TL lik şeyler 700 civarlarına iniyor. Ordan güzel bir kulaklık alabilirsin.
Hocam İnce Hesap da gaming geceleri oluyor. 1000 TL lik şeyler 700 civarlarına iniyor. Ordan güzel bir kulaklık alabilirsin.
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #5 silocankino dedi: Hocam ince hesap da Gaming geceleri oluyor. 1000 TL'lik şeyler 700 civarlarına iniyor. Oradan güzel bir kulaklık alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık değildi 658131 dedi: Sarftech T60 red Switch daha dün sipariş ettim. Çok güzel duruyor alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Numpad tuşları olsa birazcık membran tarzı olsa cok daha iyi olur aklımda Logitech G213 var onu alasım vardı.
silocankino dedi: Hocam ince hesap da Gaming geceleri oluyor. 1000 TL'lik şeyler 700 civarlarına iniyor. Oradan güzel bir kulaklık alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık değildi 658131 dedi: Sarftech T60 red Switch daha dün sipariş ettim. Çok güzel duruyor alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Numpad tuşları olsa birazcık membran tarzı olsa cok daha iyi olur aklımda Logitech G213 var onu alasım vardı.