700₺ CPU soğutucu tavsiyesi

mustafalps

Hectopat
Merhaba, R5 3600X işlemci için soğutucuya ihtiyacım var. Bu fiyat bandında sıvı veya hava soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 700₺ ile kısıtlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, R5 3600X işlemci için soğutucuya ihtiyacım var. Bu fiyat bandında sıvı veya hava soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 700₺ ile kısıtlı.
Stok fanı gayet yeterli bence, masraf yapmanıza gerek yok.

Kızgın atmanızı gerektirecek bir durum yok dostlar. O işlemcinin içinden çıkan soğutucu gayet iyi. Arkadaş ne amaçla PC' yi kullanacağını bile yazmamış ki, ne dememi bekliyorsunuz?

Son düzenleme:
Aynı işlemciye sahibiz hocam. Arctic öneririm yaklaşık bir 5 gündür kullanıyorum soğutma performansı ve sessizliği çok iyi. Stok fan ile boşta 62 °C civarında geziyordu ve fan hızı 2500 lerdeydi. Ses bir süre sonra çok rahatsız ediyordu. Arctic ile boşta 50-52 °C'ye kadar düştü ve ufak bir voltaj ayarı yapmıştım şu an boşta 45-46 °C civarında geziyor. Fanlar ise 1000-1200 RPM arası hızda dönüyor. Alacak olursanız eğer, almadan önce kasanıza sığıp sığmadığını kontrol edin. Benim kasama ucu ucuna sığdı.

Son düzenleme:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Arctic soğutucunun içerisinden termal macun çıkıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…