700 GB veri olmasına rağmen 1 TB SSD tamamen dolu gözüküyor

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
PC'de şu an bu oyunlar var.
Don't Starve Together, Stardew Valley, The Forest, osu! Fortnite, Genshin Impact, BattleBit Remastered, two point hospital, theHunter: Call of the Wild, Fall Guys, Among Us, Euro Truck Simulator 2, League of Legends, Valorant, flashing lights, Zero hour, the Elder Scrolls Online, Sea of Thieves, GTA 5, Assetto Corsa oyunları var fakat 1 TB SSD neredeyse doldu. İnternette oyunları tek tek kaç GB olduğunu yazıp hesapladığımda 600-700 GB kaplıyor. O da maksimum. Nasıl hesabıma göre daha fazla depolamam olabiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette ortalama gereken gigabyteları yazar sonra bu oyunlar paket halinde olabilir 60 yazar paket açılınca 80 olabilir ve güncellemeler gelir yükselir dlc yüklersin yükselir. Nette bakıp hesaplama ile olmaz.

PC'de şu an bu oyunlar var.
Don't Starve Together, Stardew Valley, The Forest, osu! Fortnite, Genshin Impact, BattleBit Remastered, two point hospital, thehunter: Call of the wild, Fall Guys, Among Us, Euro Truck Simulator 2, League of Legends, Valorant, flashing lights, Zero hour, the Elder Scrolls Online, Sea of Thieves, GTA 5, Assetto Corsa oyunları var fakat 1 TB SSD neredeyse doldu. İnternette oyunları tek tek kaç GB olduğunu yazıp hesapladığımda 600-700 GB kaplıyor. O da maksimum. Nasıl hesabıma göre daha fazla depolamam olabiliyor?

Hocam oyunu indirdiniz 10GB mesela.
Ama o sıkıştırılmış şekilde.
Açınca 15GB oluyor atıyorum.
Bu yüzden olabilir mi?

Steam ayarlar>depolama kısmından hangi oyun kaç GB alan kaplıyor görebilirsin.

Hocam oyunu indirdiniz 10GB mesela.
Ama o sıkıştırılmış şekilde.
Açınca 15GB oluyor atıyorum.
Bu yüzden olabilir mi?

Steam ayarlar>depolama kısmından hangi oyun kaç GB alan kaplıyor görebilirsin.
Baktım total 490 gb falan ediyor. Steam dışında epic gamesden falan olanlarıda eklersem. Fortnite, Genshin impact, LoL ve Valorant var. bunlar 300 gb edeceğini düşünmüyorum 900 gb gösteriyor 100 gb boş alanım var yani 300 gb olması gerek bu oyunların hepsi ve evet oyunlar dışında pek bi şey yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı