700₺ PSU önerisi

Bütçe
700-750

Teşekkürler, peki aralarından hangisi daha iyidir?

Teşekkürler, peki aralarından hangisi daha iyidir?

WPM Gold Zero'nun korumaları eksik, korumalar sertifikadan daha mühim bir mevzu.

Aero Bronze ve A550BN arasında bilinen kağıt üstündeki detaylarda çok bir fark yok, Aero Bronze daha güçlü olduğu için alınabilir.

Bu fiyatlardaki güç kaynaklarında genel olarak alt seviye kapasitörler var ve birbirine çok benzerler. Ahım şahım değil ama kızılacak bir şey de değil bu, çünkü bütçe belli. Üçü arasından ben olsam A550BN tercih ederdim. Öyle şunun arasında keskin bir fark var diyebileceğimiz bir olay da yok.

A550BN'nin WPM Gold Zero'ya karşı daha uzun garanti süresi ve 5 ayrı korumasının avantajı var. Aero Bronze'nin sitesinde garanti bilgisini bulamadım, 2 yıl yazıyor Teknobiyotik'de. A550BN'nin garanti süresi daha uzun.

@462488 A550BN'nin sadece 100 TL üstünde Aero Bronze var, tamamen Japon değil büyük ihtimal ya Pylon'daki gibi bulk cap sadece Japon'dur veya ana kapasitörler sadece.

Kablo ve güç konusunda Aero Bronze almak daha mantıklı, şu PSU'lara adam gibi inceleme gelmedi. İmkanım olsa ben yapacağım.

Aero Bronze'un garantisi 3 veya 5 sene idi sanırım, hatırımda öyle kalmış.

@Sir Benjamin hocam şu PSU'ların ripple değerlerini öğrenene kadar göbeğim çatladı, adam akıllı bir inceleme gelmedi yazdığınız gibi. Ki A550BN'nin ripple değerini bile yarım yamalak öğrendim. İncelemesi neredeyse yok.

@Mert Ayıboğan ileride sistemime yükseltme yapmayacaksam ve 550W güç benim için yeterli geliyorsa tercihim A550BN'den yana olurdu. Ama yükseltme yapacağım diyorsan kesinlikle Aero Bronze tercih et, üzmez.

@462488 ben bir tek A650BN'nin incelemesini buldum, onu da nereden buldum zerre hatırlamıyorum.

Bunlar var ama benimki İngilizce idi, TechPowerUp neyse ki o da derliyor markaya göre arada ona da muhtaç oluyorum. Tom's Hardware gibi yapan çok kaynak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…