PSU'suz bir kasa arıyorum. NZXT markasının tasarımlarını çok seviyorum pürüzsüz gibi olanları, o tarz bir kasa arıyorum. Soğutmasının iyi olması şart, çok takılıyorum derecelere.
101M değilse 3 fanla geliyor.MSI 100M veya 100R iyi. Onun dışında XPG Invader alıp (İncehesap'ta satışta.) 2 fanla destekleyebilirsin. Ben MSI öneririm. Mesh ve 4 fan ile geliyor.
Beyazı çok güzelmiş şimdi gördüm ve aşık oldum.Itopya'da şu an COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh White ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa var 800 TL'ye bütçeyi arttırabilirim dersen tavsiye ederim. Kasa alırken çok araştırmıştım ve bu kasa modelinin ön mesh yapısı içini iyi bir şekilde serin tuttuğunu çoğu kişi söylüyordu. Fakat indirim birazdan bitebilir, içine sinerse ve haftaya yine indirime girerse düşünebilirsin. Siyah versiyonu da mevcut.
Ben de tasarımını çok beğendim ne yalan söyleyeyimBeyazı çok güzelmiş şimdi gördüm ve aşık oldum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.