700 TL 1050 Tİ gerçek mi?

Arkadaş konumunun Düzce olduğunu söylüyor ama Letgo'da İstanbul görünüyor :D.
Dolandırıcı resmen.
Ne olduğunu bilmiyorum ama insanlar hakkında bu kadar basit bir şekilde yargıya ulaşmamalısınız. Düzce, İstanbul'a çok yakın bir yer. Veri merkezi İstanbul'da olabilir. Kocaeli'de yaşayan insanların bir kısmının konumu İstanbul olarak görünüyor.

Düzeltme: Gebze sandım, beyin error.

Ne olduğunu bilmiyorum ama insanlar hakkında bu kadar basit bir şekilde yargıya ulaşmamalısınız. Düzce, İstanbul'a çok yakın bir yer. Veri merkezi İstanbul'da olabilir. Kocaeli'de yaşayan insanların bir kısmının konumu İstanbul olarak görünüyor.
Letgo'da konum elle seçilebiliyor.

Klasik dolandırıcı, mesela ben kendi oturduğum Il'deki ilanlara bakıyorum. Uygun fiyatlı bir ürün görüyorum, herife mesaj atıyorum hemen. Adam diyor işte ben Düzce'deyim kardeşim,(bilerek uzak çok kişinin bulunmadığını düşündüğü bir il sallıyor. Ben'de dolandırıcı olduğunu bildiğim için orada tanıdığım var elden aldırayım diyorum. Adam engel atıyor :d muhtemelen bu da aynı muhabbeti yapacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı