700 TL 2. El sistem toplama

jeepr0

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar 2.el bir sistem toplamaya karar verdim fakat daha öncesinde hiç Intel sistem kullanmadığım için sizlerden yardım istiyorum. Alacağım parçalar, anakart, işlemci, ekran kartı elimde Corsair R200 kasa ve Corsair 450W güç kaynağı mevcut bütçe olarak 700 ₺ ayırdım tavsiyelerinizi ve kombinelerinizi bekliyorum.

Herkese merhabalar arkadaşlar 2.el bir sistem toplamaya karar verdim fakat daha öncesinde hiç Intel sistem kullanmadığım için sizlerden yardım istiyorum. Alacağım parçalar, anakart, işlemci, ekran kartı elimde Corsair R200 kasa ve Corsair 450W güç kaynağı mevcut bütçe olarak 700 ₺ ayırdım tavsiyelerinizi ve kombinelerinizi bekliyorum.

İyi günler. Kendi sistemimi yazayım belki ilgilenirsin.
Gigabyte P-31 ES3G DDR2 Anakart
Intel Core 2 Quad Q8400 işlemci 2.66GHZ (4 çekirdek)
4GB DDR2 667MHZ İşlemci
MSI R7 240 'gb DDR3 Ekran Kartı
Kingston 120GB SSD(Modelini tam bilmiyorum ama memnunum ben)
320 GB Sata HDD
400W Psu
DWD RW

Böyle bir sistemi ben Konyada 700TLye satıyorum. Eğer düşünürsen özelden mesaj at yardımcı olayım

Son düzenleme:
4GB DDR2 667MHZ İşlemci
320 GB Sata HDD
400W Psu
DWD RW

Böyle bir sistemi ben Konyada 700TLye satıyorum. Eğer düşünürsen özelden mesaj at yardımcı olayım

Eski sistemimde aynısıydı fakat artıkın q serisi artıkın yetersiz kalıyor o yüzden Pentium g veya i3 serisinden düşünüyorum

4GB DDR2 667MHZ İşlemci
320 GB Sata HDD
400W Psu
DWD RW

Bu sistem artık günümüzdeki oyunlara yetersiz kalıyor. Düzenli oyun oynatmıyor.

Ayrıca ısı değerli düzenli değil bir anda artıp düşebiliyor.

Eski sistemimde aynısıydı fakat artıkın q serisi artıkın yetersiz kalıyor o yüzden Pentium g veya i3 serisinden düşünüyorum
Pentium G serisi toplamayı düşünüyorsanız en az 6. Nesil almalısınız diğerleri pek iyi değil. Eski sisteminizin performansını aratmaz. Ayrıca 6. nesil ve 7. nesil DDR4 ram kullanılıyor. Ramlerin fiyatıda ortada çok uçuk bir durumdadır. Fakat LGA1155 pin sistem toplayabilirsiniz. Eğer ayrıntılı bir araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

Pentium G serisi toplamayı düşünüyorsanız en az 6. Nesil almalısınız diğerleri pek iyi değil. Eski sisteminizin performansını aratmaz. Ayrıca 6. nesil ve 7. nesil DDR4 ram kullanılıyor. Ramlerin fiyatıda ortada çok uçuk bir durumdadır. Fakat LGA1155 pin sistem toplayabilirsiniz. Eğer ayrıntılı bir araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

Büyük ihtimalle 1155 olacak fakat daha önce intel kullanmadığım için hangi işlemciden iyi performans alırım onu pek bilmiyorum konuya bakıcak arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı