700 TL 600W PSU tavsiyesi

Anakart : Asus Prime H510M-K - Ekran kartı : PhysX RTX 2060 6GB - İşlemci : i7 10700 - Depolama : 512 GB m.2 SSD / 2TB HDD - Ram : 8x2 3200MHZ
Bütçenize göre alınabilecek en makul PSU aşağıdakidir. Eğer bütçeniz 800 TL bandında olsaydı ileri zamandaki yükseltmeleriniz için W değeri fazla bir ürün önerilirdi ama bu da sistem için yeterli.

Bütçenize göre alınabilecek en makul PSU aşağıdakidir. Eğer bütçeniz 800 TL bandında olsaydı ileri zamandaki yükseltmeleriniz için W değeri fazla bir ürün önerilirdi ama bu da sistem için yeterli.

Bunu almayı düşünüyorum kanka, iyi mi?

psu

Tamam da kanka, sistemi rahat bir şekilde besler mi 550W? Daha demin Days Gone'a girdim yine aynı hata oldu. Ekran gidince Alt F4 yapmama rağmen gelmiyor. kapatıp açmam gerekiyor.
Benim size gönderdiğim güç kaynağı 550W ve Gold verimliliğe sahip. Ayrıca salt W değerinden ziyade ürüne bakmak lazım. Şu an kullandığınız ürün nedir? Ne kadar zamandır kullanmaktasınız? 600W alayım diye kötü bir ürüne geçmek yerine bütçe yükseltir daha iyi bir ürün düşünmelisiniz. Sisteminizdeki çoğu parça kaliteli. Tüm sistemden elektrik geçirecek bir bileşen için kolaya kaçılmaz.

Benim size gönderdiğim güç kaynağı 550W ve Gold verimliliğe sahip. Ayrıca salt W değerinden ziyade ürüne bakmak lazım. Şu an kullandığınız ürün nedir? Ne kadar zamandır kullanmaktasınız? 600W alayım diye kötü bir ürüne geçmek yerine bütçe yükseltir daha iyi bir ürün düşünmelisiniz. Sisteminizdeki çoğu parça kaliteli. Tüm sistemden elektrik geçirecek bir bileşen için kolaya kaçılmaz.
Şu an kullandığım psu eski sistemimden kalma. Eski anakartım da girişler farklı olduğu için özel bir psu kullanıyordum ve o psu Türkiye'de bulunmuyor. Şu an geçici olarak kullanıyorum. Bir ilanını bulamadım ama bu :

psu

3+ Sene oluyor herhalde kullanalı.

Şu an kullandığım psu eski sistemimden kalma. Eski anakartım da girişler farklı olduğu için özel bir psu kullanıyordum ve o psu Türkiye'de bulunmuyor. Şu an geçici olarak kullanıyorum. Bir ilanını bulamadım ama bu :

psu

3+ Sene oluyor herhalde kullanalı.
Ürünün kalitesi ortada. Sistem için istenilen gücü verememesi de doğaldır. Eğer kendinize 600-650W gibi değerleri şart koşuyorsanız bütçenizi arttırarak orta/iyi ürünler alacaksanız. Rampage bunlardan biri olamaz. Size sunduğum Sharkoon ürün ise belirli bir standartı sağlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı