Ben PC alacağım. Klavye lazım olduğu için birkaç gündür bakınıyordum. Beyaz olsa daha iyi olur 700 TL altı mekanik klavye öneriniz var mı?
Bir de şu klavyeye bakıyorum iyi midir?
Altec Lansing Algk8404wg Beyaz/gri Blue Swıtch Rainbow 87 Tuşlu Süper Kompakt Mekanik Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Uzun vadede algılamama sorunu yaşarsınız. 700TL altı tüm mekaniklerde sıkıntı çekersiniz. Membran almanız daha iyi olur. Mekanik içinse ikinci el sitelerinde satılan Mizar MZ60, HK Gaming GK61 gibi klavyelere bakın. Kapalı kutu bulursunuz kolayca 650TL civarına. Normalde çok rahat 1000TL üstü edecek klavyeler. Amazon'da fiyatta hata olduğunda stoklayanlar satıyorlar. Param güvende gibi sistemlerle bile alınabilir.
Uzun vadede algılamama sorunu yaşarsınız. 700TL altı tüm mekaniklerde sıkıntı çekersiniz. Membran almanız daha iyi olur. Mekanik içinse ikinci el sitelerinde satılan Mizar MZ60, HK Gaming GK61 gibi klavyelere bakın. Kapalı kutu bulursunuz kolayca 650TL civarına. Normalde çok rahat 1000TL üstü edecek klavyeler. Amazon'da fiyatta hata olduğunda stoklayanlar satıyorlar. Param güvende gibi sistemlerle bile alınabilir.
Amazon'dan almayacaksınız zaten. İkinci el sitelerinden alacaksınız. Dediğim klavyeler Amazon'da fiyatta hata olmuştu ve hak ettiğinin çok çok altına satılmıştı, stoklayanlar ucuza satıyor ikinci el Sahibinden gibi sitelerde. Yanlış anlamışsınız bir daha okuyun hocam.