700 Tl Bütçeye Apu Sistem Önerisi

Mahspat

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Mühendisliği (Öğrenci)
Merhabalar, arkadaşlar. Çok aşırı bir performans beklentisi olmadan ufak kardeşlerim için hem bilgisayar öğrenmeleri (haşadını çıkarmalarını), hemde oyun oynayabilecekleri bir sistem olmasını istiyorum. Saatlerdir uğraşıyorum ama pekte karar kılamadım. Apu'larda A6 6400k işlemci iki çekirdekli ve iyi midir, yeterli olurmu? Need For Speed tarzında eski oyunları düzgün şekilde açabilecek bir sistem önerebilir misiniz? Herkese İyi Forumlar.

apu4.png

Kaveri'nin altına inmeyin derim ben. Biraz daha bütçe attırıp Kaveri alın.

@YKTYN Dostum ben böyle birşey topladım ama dediğim gibi sadece çocuklar için internete falan girmeleri amaçlı yeterli diye düşünüyorum. Harddisk var bu arada.
Raş.png

@YKTYN Dostum ben böyle birşey topladım ama dediğim gibi sadece çocuklar için internete falan girmeleri amaçlı yeterli diye düşünüyorum. Harddisk var bu arada. Eki Görüntüle 27294
Sıfırdan bir çocuğa öğretmek için topluyorsanız bence daha fazlasını almayın. Nede olsa çok fazla bir beklentiniz yok bu sistemden. Eğer eğitime kurban giderse çok fazla para ziyan olmamış olur.

@JaroxJamaica 7 ve 10 yaşlarında fazlada oyun hayali kurmalarını istemiyorum o yüzden düşük olsun hemde öğrensinler. Bu anakartta ide giriş yoktur dimi göremedim ben ama bir sürü 7200 rpm ide harddisk var.

İde artık öldü hocam. :) Ankartınız ile ilgili görselliğe ihtiyaç duyuyorsanız bu videoyu izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benimde küçük bir kardeşim var. Sırf ona bilgisayarı öğretmek için notebook aldım kardeşime. :) Kendi bilgisayarımı deneme tahtası olarak kullandırmak niyetinde değilim pek. Bu topladığınız bilgisayar tam kardeşinize göre. Hem oyun performansı o kadar kötü de değil. Az çok yeni çıkan oyunları oynatırsınız.

@JaroxJamaica bu 6 pin girişi güç kaynağından çıkmıyor mu? Nasıl olacak o iş. Sata giriş harddisk alacaz bide ya bu uşaklar amma masraf çıkarttı şimdi. Geçen Ssd taktım bende Pc'ye Amd Fx6300 sistem var. Bir baktım amcaoğulları falan kurcalıyorlar şifre koydum açamamışlar. Geçen abim diyor küçük olanı kapağı açtı kesin orda şifre. Acaip bu çocuklar. :D

Günümüz bütün güç kaynaklarında (%99 diyelim) 6 pin güç girişi mevcuttur hocam. Size tavsiyem çok fazla oturtmayın PC başında. Aklınıza bulunsun; "Abi ben LOL diye bir oyun buldum, bunu indirip oynayacağım" derse vurun azına iki tane. Online oyunlara sakın bulaştırmayın hocam. Size garanti ederim uyuşturucu bağamlılığından hiç bir farkı yok.

Ekran kartı olarak Crossfire yapabileceğim model hangisi. İnternet siparişi verdim ama bu gpu ile hangi ekran kartı yapma imkanımda olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı