700 TL bütçeyle Steam'den AC Origins + Far Cry 6 mı yoksa İtemsatış'tan RDR2 mi?

Yusufaakyuz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bütçem 700TL ve şu an Steam'de AC Origins+Far Cry6 15 dolar ve İtemsatış'ta İtemsatış'ın kendisinin sattığı RDR2 keyfi gördüm. Sizce hangisini alayım? Hiçbir oyunu hiç oynayıp veya gameplayini izlemedim. Ayrıca İtemsatış güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, bütçem 700TL ve şu an Steam'de AC Origins+Far Cry6 15 dolar ve İtemsatış'ta İtemsatış'ın kendisinin sattığı RDR2 keyfi gördüm. Sizce hangisini alayım? Hiçbir oyunu hiç oynayıp veya gameplayini izlemedim. Ayrıca İtemsatış güvenli midir?
İtemsatış güvenlidir zevkinize göre alın rdr başlarda sıkar biraz.

RDR'nin ilk başları sıkıyor ama o kısımlar geçtiği zaman öyle bir sürükleyici oluyor ki anlatamam.
Sizin yerinizde olsam RDR2 indirimini bekler kendi Steam hesabıma çekerdim.

İlk defa Farcry ve Assassin's Creed oynayacak biri için gayet zevk alırsınız ama genel olarak herşeyi ile RDR2'den çok daha alt seviye oyunlar. Assassin's Creed gene hikaye, sinematik sunuyor güzel ama Farcry biraz durmadan haritada aksiyona koşma oyunu.

RDR'nin ilk başları sıkıyor ama o kısımlar geçtiği zaman öyle bir sürükleyici oluyor ki anlatamam.
Sizin yerinizde olsam RDR2 indirimini bekler kendi Steam hesabıma çekerdim.

Steam'de eylül Ayında İndirim olur mu Sonbahar Gibi?

İlk defa Far Cry ve Assassin's Creed oynayacak biri için gayet zevk alırsınız ama genel olarak her şeyi ile RDR2'den çok daha alt seviye oyunlar. Assassin's Creed gene hikaye, sinematik sunuyor güzel ama Far Cry biraz durmadan haritada aksiyona koşma oyunu.

Benim Steam Hesabı Kısıtlı hesap O yüzdende RDR 2'ye Steam'de İndirim Gelmesini Beklieyceğim Büyük İhtimalle

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı