700 TL compact klavye önerisi

Evet Switch'leri pek kaliteli değil ama bu bütçede başka bundan daha iyi compact klavye yok ki.

Anladım hocam peki compact olmayan %60 başka bir klavye önerebilir misiniz bu aklıma bayağı yattı ama uzun kullanmak istiyorum.

Anladım hocam peki compact olmayan %60 başka bir klavye önerebilir misiniz bu aklıma bayağı yattı ama uzun kullanmak istiyorum.
Dierya DK61SE bakabilirsiniz. Tenkeyless veya compact ısrarınız devam ediyorsa önerimiz yok.

Hocam önerdiğiniz bu klavyeyi alıyorum ancak aklıma bir şey takıldı F1 F2 F3 gibi tuşlar 1 2 3 tuşlarında mıdır?
Açık gri seçeneğinde gözükmüyor fotoğrafta o yüzden sordum.
FN + 1'e tıkladığında F1 çalışmış oluyor. Yazılım için uygun bir klavye gibi duruyor. Ben kod yazarken K380 kullanıyorum öneririm oyun oynamak için klavyen varsa eğer ki.

Bu arada bu klavyeyi tercih etmezsen bile ok tuşları bulunan bir model almanı öneririm. Kod editöründe çok fazla kullanıyoruz.
Mesela bunun ki ayrı;

Ama bu modelde başka tuşları kullanıyor. Ok tuşlarını kullanmak için FN'e basılı tutmak lazım hep.

FN + 1'e tıkladığında F1 çalışmış oluyor. Yazılım için uygun bir klavye gibi duruyor. Ben kod yazarken K380 kullanıyorum öneririm oyun oynamak için klavyen varsa eğer ki.

Klavyem var ama bazı tuşları gitti artık 3 senedir kullanıyorum ve mekanik değil 1 2 sene götürse yeter beni bu alacağım.
Ok tuşlarına dikkat ettim hocam aralarında en iyisi bu gibi gözüküyor bu fiyata.

Ok tuşları sorun değilse bu modeli alın bence. Daha garanti gibi duruyor bana. RK68 kalitesiz ve kötü geliyor.

Veya bu; Amazon.com.tr

Ok tuşları önemli bence hocam aşırı profesyonel bir yazılımcı olmasam da sık kullanıyorum.

Bir de neden kötü dediniz hocam RK68'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…