Büyük bir yazı arşivi ve hikaye platformu kuruyorum. Bu yüzden hosting ve domain önerisi alabilir miyim? Hizmetlerinin iyi olması önemli. Senelik 600 700'e kadar sıkıntı yok. Daha pahalı hizmet veren sitelerde ise yine de hizmet kalitesine bağlı olarak bütçe arttırımı yapabiliriz. Önerilerinizi bekliyorum.
Yani yazarlar belli ve ben tarafından seçilmiş bir grup. Dolayısı ile en fazla bir iki kişi artar veya azalır. Ben aklımı ekmeğime katık etmedim. Ben öyle bir platform kursam ülkedeki her hapishanede birer sene net kalırım. @ArdaG.A yazarlık yapacak bir platform mu arıyorsunuz?
Yazarlıktan çok ben okuyucuyum hocam. Hani böyle WattPad gibi olursa en azından bir kullanıcı kazanırsınız demek için gelmiştim ama sizin fikriniz güzel okuyucu olarak katılmayı düşünürüm.
Yazarlıktan çok ben okuyucuyum hocam. Hani böyle WattPad gibi olursa en azından bir kullanıcı kazanırsınız demek için gelmiştim ama sizin fikriniz güzel okuyucu olarak katılmayı düşünürüm.
Buradan Cloud Pro Max paketi ile yillik 450 TL ye tas gibi cloud cPanel hosting sahibi olabilirsiniz ben kullaniyorum cok memnunum. BIrcok cok daha pahaliya satis yapan fima ile calistim ama GoFastHost gercekten çok ayrı daha önce hiç yaşamadığım şekilde hzlı tepki veriyor sitelerim.