700 TL ekipman önerisi

uuurrr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba dostlarım, yaklaşık 2300TL'ye bir sistem alacağım geriye 700TL'em kalıyor. Bu bütçeyi ekipmanlara vermeyi düşünüyorum toplam 700TL tutacak şekilde; klavye, fare, mousepad, kulaklık olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Gününüz güzel geçsin.

Alacağım sistem: AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik

Kulaklık klavye mosue monitör değil mi?

Monitör yok sadece kulaklık mouse klavye mousepad.

Hocam 750 küsur bir şey yapıyor isterseniz azaltabilirim.

Mousepad hiç sağlıklı durmuyor, bilek ağrısı vs. yapabilir sahte bir ürün. Kulaklık fazlasıyla kötü, klavye ışıklı olsun diye bunu almak saçmalık olur.

Bir dk hocam şunları izle sonra konus.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mousepad hiç sağlıklı durmuyor, bilek ağrısı vs. yapabilir sahte bir ürün. Kulaklık fazlasıyla kötü, klavye ışıklı olsun diye bunu almak saçmalık olur.

Üstelik 700 TL bütçesi var herhalde 500 TL kulaklık seçmeyi düşünmüyorsun?

Bir dk hocam şunları izle sonra konus.

Rampage diyorsunuz ben HyperX diyorum hocam siz cidden Rampage ile HyperX'i mi karşılaştırıyorsunuz? Şaka gibi :D. Alın Rampage'yi kulağınız terlesin, kulağınız ağrısın deri pedleri soyulsun kulağınız havasız kalsın hayırlı olsun HyperX'in kulak kısımları hava geçiren kumaştan yapılmakta lütfen karşılaştırdığınız markaları bir düşünün :D HyperX nerede Rampage nerede? Ayrıca alınacak mekanik hisli ile normal membran klavye arasında tepki süresi olarak bir fark yok Rampage gibi bir çöp almaktansa a4tech alırım adam akıllı kulaklık alırım sağlıklı sağlıklı takılırım mousepad ayrı bir rezillik zaten. Önerdiğim her parçanın arkasındayım kulaklığınız ortopedik olarak çok kötü, kulağınız hava almıyor 2 saat takacaksınız çıkarınca dünya varmış diyeceksiniz önerdiğim her parçayı kendim denedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı