700 TL ekran kartı tavsiyesi

Roisqua

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Şu an kullandıgım Sapphire HD 6850 1 GB oldugu için GTA 5'i normal ayarlarda oynayabiliyorum. Yüksek ayarlarda oynayabilecegim bi ekran kartı arıyorum ve Msi R7 370 4g'yi buldum. Sizce bu ekran kartını almaya deger mi ve öneriniz varsa maksimum 700 TL bütçeye öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 370 orta seviye oyun ekran kartı.
Tabi kullandığın sisteme de bağlı.

Sapphire R9 280 var, 750 TL'ydi sanırım.

r9 270x öneririm doların biraz daha düşmesini beklerseniz 600 tl olur seçimlerden sonra düşücek diyorlar nedir ne değildir bilemem asılsızda olabilir ama siz bilirsiniz

Tüm sistemini yazarmısın? PSU' nuda.
işlemci i7 3770 3,4g
8gb ddr3 ram 1600 mhz
güç kaynagı 600 w

GTA 5'de normal ayarda 30 fps alıyor.

R9 285 öneririm 650 tlye
Evet ben de r9'lardan düşündüm ama okudugum çogu yerde r7 370 yeni mimariymiş daha başarılı olacagı söylendi.

Önerileriniz için teşekkür ederim fakat merak ettigim bir şey var. İlk önerdiginiz kart 128 bit. Ben aslında çok anlamam ama benim şuan kullandıgım bile 256 aralarında. Bir fark olur mu, önemli midir bu?

r9 270x öneririm doların biraz daha düşmesini beklerseniz 600 tl olur seçimlerden sonra düşücek diyorlar nedir ne değildir bilemem asılsızda olabilir ama siz bilirsiniz
Evet aslında ben de biraz onu bekliyorum. Vatan'dan alıcagım için dolar üzerinden hesaplıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…