700 TL Ekran Kartı ve PSU Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 700 TL gibi bir bütçem var. İşlemcim i5 6500. Ekran kartı ve güç kaynağı ikilisi olarak 2.el Ankara içi veya GET ile satılan parça arıyorum. Aklımdan geçen R9 380 ve 500w +80 PSU. Önerilerinizi bekliyorum.

Elime yakın zamanda para geçmesini bekliyorum. R9 380 ekran kartım var yakın süre içerisinde forumdan satmayı planlıyorum, bulamazsan takipte kalabilirsin. Güzel bir ekran kartı uygun bulursan al derim PUBG' de karma ayarlarda 60 FPS' in altına düşmüyor.

Elime yakın zamanda para geçmesini bekliyorum. R9 380 ekran kartım var yakın süre içerisinde forumdan satmayı planlıyorum, bulamazsan takipte kalabilirsin. Güzel bir ekran kartı uygun bulursan al derim PUBG' de karma ayarlarda 60 FPS' in altına düşmüyor.
Aslında önceden Fx8350 ile kullandığım bir kart cidden çok güzel şimdi i5 6500 ile kullanırsam efsane olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı